Allakando söker studiecoacher!

Gör skillnad som studiecoach och ge läxhjälp i Linköping

Nu har du möjlighet att hjälpa en elev och göra stor skillnad i hans eller hennes liv genom att bli studiecoach hos Allakando som är ett av de branschledande läxhjälpsföretagen i Sverige. Det blir allt fler elever som vill ha läxhjälp då de inte får den hjälp de behöver i skolan. Din roll som privatlärare handlar om att motivera eleven, stötta och hjälpa honom eller henne att planera och också nå sina studiemål. Läs mer om läxhjälp från Allakando och ansök idag! 

Du kan både undervisa i hemmet och ge läxhjälp online 

I samband med rådande situation är det många som föredrar att kunna ha läxhjälp Linköping på distans. Vi på Allakando har sedan långt tillbaka haft läxhjälp online som ett alternativ bland våra undervisningsformer. Då kommer du och din elev kunna sitta hemma och ha lektionen i vad vi kallar för ett virtuellt klassrum. Det är lika smidigt som om man hade setts i verkligheten. 

Ni kommer att kunna använda er av hjälpmedel, så som en virtuell whiteboard. Det går lika bra att också visa upp sina svar och anteckningar genom kameran. Skulle man vilja kan man ses också för fysisk läxhjälp. Då möts man upp på antingen ett bibliotek eller att du kommer hem till eleven. Detta kan ni bestämma tillsammans. 

Läxhjälp finns för alla ämnen och studienivåer 

Du kan studera vilket ämne som helst och bli studiecoach och ge studiehjälp. Läxhjälpsföretaget erbjuder nämligen läxhjälp oavsett skolämne. T.ex kan du ge läxhjälp i språk eller i något naturvetenskapligt ämne. Du väljer själv vilket skolämne du känner att du kan ge läxhjälp i. Det som krävs är att du har mycket goda ämneskunskaper i det. Du kan också välja för vilken nivå du vill undervisa för. Det finns elever som söker hjälp på grundskolenivå, gymnasienivå och universitetsnivå eller högskolenivå. 

Läxhjälp i matte är det många elever som frågar om. Dotterbolaget SmartStudies läxhjälp specialiserar sig på att ge just mattehjälp. Är det så att du har mycket goda kunskaper i matte och kan tänka dig bli mattelärare kan du söka in till dem också. Här kan du läsa mer om SmartStudies mattehjälp

Du får bland annat lära dig om studietekniker

Som studiecoach hos Allakando kommer du innan du tar dig an en elev få lära dig mer om vår metodik och få med dig andra användbara verktyg för att du ska känna dig redo som privatlärare. Våra läxhjälps metoder går i linje med vår grundfilosofi – att man kan mer än man tror. Du kommer få lära dig hur du kan motivera din elev och mer om studietekniker. Du kan redan nu hitta gratis tips om studietekniker på denna sida om läxhjälp

Funderar du på att bli studiecoach för matte kan du också läsa mer här hos Allakando mattehjälp om vad tidigare studiecoacher har haft för erfarenheter. 

Bra arbetslivserfarenhet, referenser och meriter 

Som student är det bra att att samla på sig arbetslivserfarenhet då det gynnar en i arbetssökandet. Av de som tidigare har varit studiecoacher säger att de fick med sig många bra färdigheter. Dels så utvecklar du din kommunikationsförmåga, och du kommer också anamma ett mer pedagogiskt arbetssätt. Detta är något som är mycket attraktiva färdigheter för en arbetsgivare. 

Ju längre du arbetar som studiecoach och ju fler elever du tar dig an, desto mer utförligt referensbrev kommer du att få med dig efter att du har avslutat din tjänst. Förutom detta kommer du att få med dig goda vänner men framförallt ha hjälpt elever och gjort stor skillnad i deras liv. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *