PUB på Ryds Herrgård!

Hej alla PULSAre!

Den 3 Maj öppnar Ryds Herrgård upp dörrarna för Lill-lördagspuben med PULS. Det kommer bjudas på trevlig spelkväll, god dryck och vi i styrelsen kommer att överaska med en alldeles egen PULS drink. Dessutom väntar 20% kårrabatt på mat från pubmenyn, det vill ni ju inte missa. På Facebook finns ett evenemang, in och kika!

Mot ett nytt år!

Verksamhetsåret 2022 lider mot sitt slut och vi önskar er god jul och gott nytt år! Vi vill också tacka alla medlemmar som hjälpt till och skapat ett otroligt år. Från årsmöte, våraktivitet, mottagning, PULS 35-firande, HR-dagen till höstmötet. Det har kontinuerligt anordnats MaxPULS och PULS-fika, mästeriet har anordnat kravaller och sittningar… och massa mer. Inget av detta hade varit möjligt utan våra medlemmar. 

Fortsätt läsa ”Mot ett nytt år!”

Ansök till PULS!

De vitmarkerade posterna tillsätts på höstmötet 2022

Ansökan till samtliga poster inom styrelsen, kassör, chief och general i HRarkiet, ekonomisk revisor och intern revisor, och diplomeringsutskottet är öppen! Ansökan stänger 9 oktober och posterna röstas sedan in på Höstmötet 2022.  Den 6 oktober har bjuder valberedningen även på fika i R35 och R37, här kan man fråga valberedningen om ansökningsprocessen samt få chansen att möta och fråga frågor till de som har posterna nu samt träffa alla andra i utskotten som sedan kommer röstas in på Årsmötet 2023.

Fortsätt läsa ”Ansök till PULS!”

HR-dagen 2022!

HR-dagen är äntligen tillbaka på plats! Onsdag 5 oktober öppnar NLU dörrarna till Sveriges bästa mässa, där studenter får chansen att knyta kontakter med näringslivet, ställa frågor om HR-arbetet, träffa alumner från HR-programmet på LiU och kanske t.o.m träffa sin framtida arbetsgivare!

Fortsätt läsa ”HR-dagen 2022!”

P-Riks omregistrering!

Det har blivit dags för omregistrering av medlemmar hos P-riks! 

Som medlem i PULS erhåller du även ett gratis medlemskap i P-riks (Personalvetarstuderandes riksförbund), och det är nu viktigt att alla medlemmar omregistrerar sig. Ett mail kommer skickas från p-riks till alla medlemmar med instruktioner om hur registreringen går till, det är därför viktigt att ni kollar både mail och skräppost samt följer instruktionerna. Registreringen tar endast någon sekund!

Fortsätt läsa ”P-Riks omregistrering!”

Årsmöte 2022!

Den 31 januari 2022 kl. 17.15-22.00 välkomnar vi alla medlemmar till PULS årsmöte 2022!

På årsmötet kommer nya arbetsgrupper inom PULS väljas in samt eventuella motioner och propositioner behandlas m.m. Årsmötet är en bra möjlighet för medlemmar att tycka till och lära sig mer om PULS verksamhet. Läs mer om hur årsmötet går till och vad som hanteras i våra stadgar. I år kommer årsmötet ske via zoom p.g.a. coronarestriktioner.

Fortsätt läsa ”Årsmöte 2022!”

Jobba deltid hos Verisure!

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning vid sidan av dina studier?

Verisure söker nu en behovsanställd till  HR-avdelning och teamet HRServiceCenter i Linköping. Vårt team arbetar i första hand med löneunderlag och kontraktshantering men då vi är ett litet HR-team förekommer alla vanliga HR-uppgifter på avdelningen. Då en av våra medarbetare nu kommer att gå ner i tid behöver vi en extra resurs som kan hjälpa oss vid behov.

Fortsätt läsa ”Jobba deltid hos Verisure!”