Academic Work söker nya medarbetare till deltidstjänst

”Det bästa med mitt jobb är att det alltid finns möjlighet att utvecklas, arbetet är varierat och att jag får bygga flera interna- och externa relationer” – Så beskriver en av våra interna medarbetare rollen som Staffig Service Assistant. Är du i början av dina studier och vill ha ett deltidsjobb som präglas av ansvar, problemlösande och service i världsklass? Sök då rollen som Staffing Service Assistant idag och bli en del av Academic Work!

Klicka dig vidare för att veta mer om tjänsten! Välkommen med din ansökan!

https://jobs.academicwork.se/annons/staffing-service-assistant-till-academic-work-linkoping/15039471

Vinn ett stipendium på 5000 kr hos Matspar!

Matspar.se är Sveriges främsta jämförelsetjänst för matvaror online. Vi har samlat alla matbutikers sortiment på ett och samma ställe och tillåter våra användare att själva plocka ihop sin egen matkasse hos oss, för att sedan se vart den blir billigast att handla.
Genom vår smarta exportfunktion kan du sedan skicka matkassen till utvald butik och där lägga din beställning och få maten hemkörd!
Vi på Matspar tror på hållbarhet och delar nu ut ett stipendium på 5000 SEK till en student som brinner för just hållbarhet & ekologi.
Du kan läsa mer och ansöka om stipendiumet på ​https://www.matspar.se/stipendium
Sista ansökningsdag är den 28:e Februari 2020.

Academic Work event

Vad försiggår inuti en rekryterares huvud? Vilka utmaningar finns inom yrkesområdet? Och den viktigaste frågan av dem alla; vad äter en rekryterare till lunch? Dessa frågor och många fler kommer du få svar på under Academic Works alldeles egna talkshow. Den 19/2 är du välkommen till Academic Works kontor på Drottninggatan för en lättsam kväll med rekryteringssnack, nya insikter och mat. Anmälan finner ni på PULS Facebooksida. Välkommen!

 

Tjänst som studentmedarbetare på Norrköpings kommun

Studerar du HR, är intresserad av rekrytering och vill använda de teoretiska kunskaper du får i din utbildning? Som studentmedarbetare hos oss på rekryteringsenheten får du möjlighet att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna. Du får relevant erfarenhet inom ditt utbildningsområde och möjlighet att knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Rekryteringsenheten är en del av personalavdelningen på Norrköpings kommun.
Sök vår tjänst som studentmedarbetare. Läs mer och ansök här!

Future Value söker Talent Manager

Tar du examen nu till sommaren? Då har Furture Value jobbet för dig!
De söker nu ytterligare en Talent Manager som tillsammans med övriga kollegor ska identifiera och attrahera framtida talanger samt garantera en god och professionell kandidathantering. Detta passar perfekt för de personalvetarna som tar sin examen nu i Juni och känner att Stockholm lockar.
Länk till annonsen: här!

Sök stipendie!

Expertvalet och GreenMatch delar nu ut två olika stipendier. Detta riktar sig till universitetsstudenter från alla studieinriktningar. Beloppet per stipendium är 5000 kronor!
Som företag tror vi på en hållbar utveckling och vill gärna ge vårt stöd i den mån vi kan. Vi hjälper gladeligen två lyckliga universitetsstudenter som visar intresse för något av följande:
  • Ekologisk hållbarhet (GreenMatchs stipendium)
  • Företagande och entreprenörskap (Expertvalets stipendium)
Stipendiet är till för alla universitetsstuderande och kan sökas av allt från ingenjörer till blivande biologer och miljöforskare.
Läs mer om våra stipendium och sökprocessen här: 
OBS! Sista ansökningsdag 31 oktober 2019

Framtidsmässan den 4 april

Den 4 april på Frescati Sports Center är det dags för  Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor! Framtidsmässan är en heldag där  studenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom kommuner, myndigheter och regioner och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer.
 
Under dagen bjuds det på underhållning i flera former på Stora Scen! Bland annat kommer artisten Jireel att hålla en 45 minuter lång spelning i slutet av dagen. Dessutom medverkarden populära podcasten Alla Våra Ligg  som kommer att berätta mer om orgasmglappet. Utöver dem föreläser även psykologen Katarina Blom om positiv psykologi, Majblomman om hur en som student kan engagera sig i frågan om barnfattigdom samt en föreläsning om konkreta tips för CV-skrivande, LinkedIn och jobbintervjuer.
 
Då vi HR/PA-studenter är extra efterfrågade har GRATIS bussar sats in för att ta oss Linköpingsstudenter till och från mässan! Länk för att anmäla sin plats på en utav bussarna finns HÄR! 

Länk till facebook-eventet finns HÄR! 
Kanonkul med andra ord!
 

Norrköpings kommun erbjuder extrajobb!

“Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på personalavdelningen, Norrköpings kommun, där du får fördjupa och praktisera dina kunskaper inom rekrytering
Hos oss får du arbeta med rekryteringen till utbildningskontorets vikariebank tillsammans med två kunniga kollegor.
 
Att du tar dig an arbetsuppgifter med energi och är serviceinriktad är något vi värdesätter. Du har struktur på ditt arbete och gillar ordning och reda. Kontakt med andra människor kommer naturligt för dig.
 
Vi sitter på Norra Promenaden 100 precis bredvid resecentrum i Norrköping. Delar av arbetet kan också utföras på distans.
 
Tjänsten är en timanställning på 20-30%. Telefonintervjuer sker löpande så maila in din ansökan redan idag.”
 
Vill du veta mer om tjänsten eller ansöka hör av dig till Stina Fogel, chef för rekryteringsenheten, stina.fogel@norrkoping.se 011-15 18 59

Årets Pulsare & pedagog 2018

Under årsmötet fick dessa två stjärnor ta emot PULS ärofyllda utmärkelse årets Pulsare och pedagog 2018. 💫
Årets Pulsare blev Pernilla Lindh och årets pedagog Andreas Wallo!
Stort grattis 🏅💚💛❤️🏅

Årets Pulsare: Pernilla Lindh
Årets pedagog: Andreas Wallo