Gå på spex med PULS

Linköpings Studentspex har startat upp sin nya föreställning “Den industriella evolutionen, en ljussaga”. Onsdagen den 20 februari kommer därför PULS att gå på spex! Så vi i PULS styrelse är supertaggade på att få med oss ett skönt gäng att gå på spex med. Häng med vetja!

Som medlem hos PULS får man ett förmånligt pris på deras föreställning den 20 februari om bokningen sker genom PULS.
Inte medlem? Det kan du enkelt bli via länken: https://www.personalvetare.nu/bli-medlem/.
Osäker på om du är medlem? Kontakta medlemsansvarig på medlem@personalvetare.nu så hjälper hon dig!

Föreställningen är ca 2 timmar och 30 minuter lång (inklusive 20 min paus). Sugen på mer info? Kika in Linköpings StudentSpex hemsida på: https://www.studentspex.se

Kort sammanfattning
Dag: onsdag 20 februari
Tid: 19.00 (föreställningen börjar 19.30 slutar ca 22.00)
Plats: Forumteatern i Kårhuset Kollektivet
Pris: 100kr (ordinarie studentpris 120)

Anmälan och betalning
För att anmäla dig så swishar du din betalning (100kr) till 123 005 27 79 (PULS). Skriv ditt namn och spex i betalningen. Sista anmälningsdagen är söndagen den 3 februari.

Kom igen! Det blir kul!

PULS årsmöte

Styrelsen bjuder in er att delta på 2019’s årsmöte!
2019 upplaga av årsmötet närmar sig med stormsteg. Under mötet kommer flera spännande arbetsgrupper för 2019/2020 att väljas in av… just precis. ER MEDLEMMAR!
Arbetsgrupper som kommer väljas in:
o HR-dagen
o MaxPULS
o Valberedningen
o PiLS
o Mentorsprojektet
o Studie- och gästläsargruppen
o HRarkin
o Vakanta poster i styrelsen
o Vakanta poster i utskotten
(Även propositioner och kommer att behandlas.)

Och som om att välja in dessa roliga arbetsgrupper inte vore nog så kommer vi också bjuda på falafel med dryck och fika under mötet. Men för att underlätta så vill vi i styrelsen att ni anmäler er samt om ni vill ha mat eller ej via länken nedanför. Glöm inte att fylla i eventuella allergier eller specialkost. Beställer ni mat är anmälan bindande då maten beställs i ditt namn. Vi vill även för respekt mot medlemmar, styrelsen och de arbetsgrupper som väljs in att ni närvarar under hela mötet.

Anmälningslänk:
https://simplesignup.se/private_event/143502/bf523fd248

Sista anmälningsdag är fredagen den 25/1 kl. 23:59!

Om du vet med dig att du hade tänkt motkandidera för någon av posterna så uppskattar vi om du meddelar detta till valberedningen@personalvetare.nu senast måndag 21/1. Mer information kring hur just motkandidering går till kommer att komma med den sista kallelsen nästa vecka. ✨

Kort sammanfattning
Datum: onsdagen den 30 januari
Tid: 17.15 till ca 22.00
Plats: C1, Campus Valla
Sista anmälningsdag: 25/1 kl. 23:59

Varmt välkomna!

GOD JUL ÖNSKAR PULS STYRELSE

Terminen och året lider mot sitt slut och det innebär att vi i styrelsen 2018 kliver av våra poster. Vi lämnar snart över till styrelsen 2019 och vi är övertygade om att de kommer göra ett fantastiskt jobb!

Vi vill passa på att tacka alla våra medlemmar och samarbetspartners för detta år. Med detta sagt vill vi önska er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Varma hälsningar från PULS styrelse 2018

Ida Infront söker rekryteringsassistent

Ida Infront söker rekryteringsassistent – Deltid 10-20%, VT 2019
 
Ida Infront växer och behöver förstärka sin rekryteringskapacitet. Vi söker därför en handlingskraftig, uthållig och pricksäker rekryteringsassistent för deltidsarbete. Här ges du en utmärkt möjlighet att kombinera dina studier med praktisk arbetslivserfarenhet! 
 
I rollen kommer du att vara vår HR-chef behjälplig vid olika moment i rekryteringsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att söka och kontakta kandidater via olika nätverk. Du kommer också att administrera annonser, sköta mötesinbokningar samt säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater.
 
Vi söker dig som studerar inom personal/HR, beteendevetenskap eller motsvarande. Vi ser att du har god kommunikativ förmåga, ett personligt engagemang samt kan arbeta självständigt. Utöver detta önskar vi att du har en hög personlig mognad, är lyhörd för människor och har ett positivt förhållningssätt till de utmaningar du stöter på. Det är ett plus om du har erfarenhet av ett eller flera rekryteringsverktyg och/eller rekrytering via sociala plattformar. 
 
Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Akademikerförbundet SSR söker studentinformatörer

Är du framtidens fackhjälte?

Akademikerförbundet SSR står upp för en stark välfärd, ett jämlikt samhälle och alla människors lika värde. Vi vill att våra medlemmars akademiska utbildning ska löna sig både ekonomiskt och karriärmässigt. Vill du jobba för ett förbund som står upp för din akademiska kompetens och samtidigt få utveckla din sociala förmåga? Nu söker vi 45 studentinformatörer runt om i hela Sverige som ökar vår styrka genom att rekrytera fler studentmedlemmar vid sitt lärosäte. Är du en av dem?

VI OCH JOBBET GER DIG …

  • möjlighet att träffa nya människor
  • utveckling av din förmåga att prata inför grupper
  • flexibiliteten i att planera ditt arbete utifrån vad som passar dig
  • en guldkantad merit på ditt CV

DU VILL …

  • vara med och utveckla och driva vår studentverksamhet framåt
  • visa att du är självgående, kommunikativ och lösningsorienterad
  • möta och prata inför människor, stå i monter och informera om förbundet
  • organisera aktiviteter på din ort för medlemmar

Vi vill att du är självgående, kommunikativ, lösningsorienterad och pluggar samhällsvetenskap,beteendevetenskap, personalvetenskap, ekonomi, folkhälsovetenskap eller till socionom.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Ansök direkt på https://karriar.akademssr.se  Arbetet är på runt 15 timmar i månaden och du tjänar 130 kronor i timmen första terminen.

Ansökan till PiLS och HRarkin är öppen

Nu kan du som PULS-medlem söka till PiLS och HRarkin (f.d. PAmp). Ta chansen att engagera dig i sektionens festeri eller fadderi för att förgylla både din och andra studenters studietid här på LiU.

Valberedningen lägger varje dag upp en intervju med en person ur PiLS och HRarkin, så in och följ dem på deras sociala medier för att få reda på mer information om respektive post. Ansökan stänger den 11 november.

Sök stipendier!

Expertvalet och GreenMatch delar nu ut två olika stipendier. Detta riktar sig till universitetsstudenter från alla studieinriktningar. Beloppet per stipendium är 5000 kronor!
Som företag tror vi på en hållbar utveckling och vill gärna ge vårt stöd i den mån vi kan. Vi hjälper gladeligen två lyckliga universitetsstudenter som visar intresse för något av följande:
  • Ekologisk hållbarhet (GreenMatchs stipendium)
  • Företagande och entreprenörskap (Expertvalets stipendium)
Stipendiet är till för alla universitetsstuderande och kan sökas av allt från ingenjörer till blivande biologer och miljöforskare.
Läs mer om våra stipendium och sökprocessen här: 
OBS! Sista ansökningsdag 31 oktober 2018

AS&B Executive söker studentmedarbetare

AS&B söker en studentmedarbetare som vill utvecklas i ett framgångsrikt rekryteringsföretag!

AS&B Executive är en ledande aktör inom rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Vi har funnits sedan 2002 och är idag experter inom områdena executive search, rekrytering, utveckling samt interimslösningar.

Vi söker en student som vill arbeta som rekryteringsassistent/researcher, vilket hos oss innebär att du kommer arbeta tillsammans med erfarna rekryteringskonsulter och vara en viktig resurs genom hela rekryteringsprocessen. Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter såsom exekutiv search, urval, referenstagning och att medverka eller ansvara för diverse projekt tillhörande rekryteringsprocessen.

Vi söker framförallt dig som studerar beteendevetenskapliga ämnen (exempelvis psykologi eller personalvetenskap) och som har minst ett år kvar till dess du planerar avsluta dina studier.

Länk till annons: https://www.asb-executive.se/lediga-tjaenster?mtrpage=assignment&mtrid=10863

Sök till P-riks styrelse 2019!

Som medlem i PULS är du också medlem i Personalvetarstuderandes riksförbund (P-riks). P-riks är en intresseorganisation för alla de studentföreningar som har anknytning till personalvetarutbildningar i Sverige. Läs mer om P-riks och vad de gör: http://www.p-riks.se/riksforbundet/vad-vi-gor/

Nu har ansökningsperioden för P-riks styrelse 2019 öppnat. Kika in följande länk för att se vilka poster som går att söka. DU hittar även information om hur du ansöker. Kom ihåg att du kan också nominera någon som du tror skulle passa http://www.p-riks.se/medlemmar/engagera-dig/

Detta är en fantastisk möjlighet att engagera sig och få värdefulla erfarenheter och kontakter!