P-Riks omregistrering!

Det har blivit dags för omregistrering av medlemmar hos P-riks! 

Som medlem i PULS erhåller du även ett gratis medlemskap i P-riks (Personalvetarstuderandes riksförbund), och det är nu viktigt att alla medlemmar omregistrerar sig. Ett mail kommer skickas från p-riks till alla medlemmar med instruktioner om hur registreringen går till, det är därför viktigt att ni kollar både mail och skräppost samt följer instruktionerna. Registreringen tar endast någon sekund!

Fortsätt läsa ”P-Riks omregistrering!”

Årsmöte 2022!

Den 31 januari 2022 kl. 17.15-22.00 välkomnar vi alla medlemmar till PULS årsmöte 2022!

På årsmötet kommer nya arbetsgrupper inom PULS väljas in samt eventuella motioner och propositioner behandlas m.m. Årsmötet är en bra möjlighet för medlemmar att tycka till och lära sig mer om PULS verksamhet. Läs mer om hur årsmötet går till och vad som hanteras i våra stadgar. I år kommer årsmötet ske via zoom p.g.a. coronarestriktioner.

Fortsätt läsa ”Årsmöte 2022!”

Jobba deltid hos Verisure!

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning vid sidan av dina studier?

Verisure söker nu en behovsanställd till  HR-avdelning och teamet HRServiceCenter i Linköping. Vårt team arbetar i första hand med löneunderlag och kontraktshantering men då vi är ett litet HR-team förekommer alla vanliga HR-uppgifter på avdelningen. Då en av våra medarbetare nu kommer att gå ner i tid behöver vi en extra resurs som kan hjälpa oss vid behov.

Fortsätt läsa ”Jobba deltid hos Verisure!”

Ge läxhjälp som privatlärare hos SmartStudies!

Just nu har du möjlighet att göra stor skillnad för en ung människas liv. Specialistavdelningen SmartStudies, som är en del av Sveriges största organisation inom läxhjälp, Allakando, söker nu engagerade studenter för extrajobb som studiecoacher. Det är ett väldigt  flexibelt studentjobb då du kan ge läxhjälp online och i hemmet, samtidigt ger jobbet dig värdefulla meriter för framtiden. 

Fortsätt läsa ”Ge läxhjälp som privatlärare hos SmartStudies!”

Välkommen till Riks-P den 5 maj 2021 – ett webinar med föreläsningar, samtal och paneldialog om framtidens HR

Nu har det åter blivit dags för den årligt återkommande konferensen inom nätverket Riks-P. Du som student, lärare och forskare är varmt välkommen till en halvdag med fokus på framtidens HR. Eftermiddagen innehåller föreläsningar och samtal kring konferensens tema. Denna gång samarrangeras konferensen av flera lärosäten i nätverket.

Fortsätt läsa ”Välkommen till Riks-P den 5 maj 2021 – ett webinar med föreläsningar, samtal och paneldialog om framtidens HR”

Karriärvecka hos Akademikerförbundet SSR 26:e-28:e april!

Vi på Akademikerförbundet SSR genomför i slutet på april en utbildningssatsning mot studenter. Under det vi benämnt som ”Karriärveckan”, 26 – 28 april, kommer vi diskutera arbetsmarknad och karriärmöjligheter för våra professioner samhällsvetare, ekonomer, personalvetare, beteendevetare, folkhälsovetare och socionomer! Vi kommer dessutom fokusera extra på arbetsmarknaden kopplat till pandemin samt karriärvägar för studenter som drömmer om chefsroller och ledarskap eller internationellt arbete.

Fortsätt läsa ”Karriärvecka hos Akademikerförbundet SSR 26:e-28:e april!”