Mot ett nytt år!

Verksamhetsåret 2022 lider mot sitt slut och vi önskar er god jul och gott nytt år! Vi vill också tacka alla medlemmar som hjälpt till och skapat ett otroligt år. Från årsmöte, våraktivitet, mottagning, PULS 35-firande, HR-dagen till höstmötet. Det har kontinuerligt anordnats MaxPULS och PULS-fika, mästeriet har anordnat kravaller och sittningar… och massa mer. Inget av detta hade varit möjligt utan våra medlemmar. 

Vi måste även ge ett speciellt tack till alla som valt att engagera sig aktivt inom PULS under 2022. Tack för att ni lagt eran fritid på att skapa ett bättre PULS som tillsammans kunnat arrangera otroliga studiesociala aktiviteter, hålla kontakter med näringslivet, bevaka utbildningskvaliteten och arbetsmiljön. 

Men nu blickar vi framåt mot ett nytt år, mot 2023! Styrelsen 2022 vill tackar för sig och lämnar över flamman till de kompetenta människorna i styrelsen 2023. Efter att ha blivit invalda under höstmötet kommer nya styrelsen ta över i januari och vi önskar de stort lycka till medan de bär flamman under kommande år. Mot ett nytt spännande och förhoppningsvis lyckat 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *