Våra samarbetspartners

logo (1)

 

 

Personalvetarstuderandes Riksförbund är en allmännyttig, ideell, fackligt och partipolitiskt obunden studerandeorganisation som verkar i enlighet med demokratiska principer.” Så står det i vår stadga och det är grunden som P-Riks vilar på. Vi är en paraplyorganisation för de studentföreningar som har anknytning till personalvetarutbildningarna vid Sveriges universitet och högskolor. Vi finns till för våra medlemsföreningar och all vår verksamhet utgår ifrån dem. Förbundet drivs av förtroendevalda personalvetarstudenter från hela landet. Alla poster väljs med en mandatperiod på ett år och många som söker sig till dessa poster har tidigare varit aktiva någon av medlemsföreningarna. P-riks har idag 13 medlemsföreningar från Stockholm, Umeå, Östersund, Gävle, Uppsala, Örebro, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Göteborg, Växjö, Halmstad och Lund.

http://www.p-riks.se

 

AkademikerfSSR 2015 C CMYK

 

 

Alla våra medlemmar är akademiker. Vi tillsammans strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Som studentmedlem får du bland annat koll på dina rättigheter, kostnadsfri branschtidning, karriärrådgivning, CV-granskningstjänst, Sveriges bästa sökverktyg för akademikerlöner, kontakter med arbetslivet och en olycksfallsförsäkring.

För att få tillgång till vår service, medlemsförmåner, nätverk och trygghet måste du vara medlem. Ett studentmedlemskap kostar endast 100 kr för hela studietiden.

Välkommen in att läsa mer om våra förmåner på www.akademssr.se. Bli medlem redan idag!

 

Tänker du dig en framtida karriär på SAAB, H&M eller Ericsson? På Microsoft, Ica eller Volvo? ABB, Ikea eller Scania? Unionen är Sveriges största tjänstemannaförbund i det privata arbetslivet. Våra 580 000 medlemmar vet vilka möjligheter och utmaningar som väntar dig i framtiden och hur du bäst förbereder dig. Unionen är politiskt obundet, men driver viktiga studentpolitiska frågor för våra 45 000 studentmedlemmar. På vår dagordning står bla att Sveriges politiker bör införa studentmedarbetarsystem, att man ser över fribeloppet och får till en bra jobbetablering för nyexaminerade studenter.

För mer information se http://www.unionen.se/medlemskapet/student

jusek

 

 

Jusek är akademikerförbundet för bland annat personalvetare. Vi driver frågor som påverkar medlemmarnas utbildning, karriär, trygghet och villkor. Du kan vara medlem i Jusek som student, anställd, egen företagare och chef. Som studentmedlem får du bland annat personlig rådgivning om studier och vägen till första jobbet, möjlighet att följa med på event på arbetsplatser, cv-granskning, lönestatistik, rabatt på litteratur och en kostnadsfri prenumeration på en branschtidning. Med cirka 83 000 medlemmar, varav cirka 20 000 studenter, är vi ett av de största akademikerförbunden.

http://jusek.se/For-dig-som-ar/Student/

 

Logo

 

 

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har ca 190 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. Som student får du en skjuts in i studentlivet med stipendier och  rabatter. När du ska söka jobb får du personlig CV- och Linkedin-granskning lönestatistik och rådgivning kring vad som gäller i arbetslivet. Med oss får du ett stort nätverk av personalvetare som kan bli värdefulla kontakter för dig.

Bli medlem på vision.se/student eller sms:a Vision student till 71501.

Academic Work erbjuder en stor variation av jobbmöjligheter. Du kan arbeta som konsult eller bli direktrekryterad, på såväl heltid som deltid. Vi samarbetar med ett stort antal organisationer, stora och små, internationella och lokala, med verksamhet inom många branscher. Vi erbjuder också icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av sina studier, dels för att dryga ut studentkassan, men också för att få viktig arbetslivserfarenhet. Dessutom söker vi alltid efter nya ambitiösa medarbetare som vill bli en del av Academic Work.

Hos oss påbörjar akademiker sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Huvudkontoret ligger i Linköping men vi har verksamhet i hela södra Sverige, från Stockholm och söderut.

Vi har under åren fyllt på vår personalstyrka med flera medarbetare som kommer från just PA-programmet på Liu. Kontakta oss gärna för CV/LinkedIn-granskning, förutsättningslös intervju eller om du har frågor. Kanske är du vår nästa medarbetare?

www.skill.se 

Hitta Skill på Facebook 

Hitta Skill på Instagram

Hitta Skill på Linkedin

Sveriges HR Förening är branschföreningen för dig som arbetar med HR och personalfrågor. Genom ett medlemskap hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling och omvärldsbevakning. Du får många möjligheter till både erfarenhetsutbyte och att nätverka med andra inom branschen.

Som medlem i Sveriges HR förening får du inte bara ta del av hela vårt medlemserbjudande – du blir även en del av en förening. Föreningen stärker gemensamt positionen för HR och som ständigt arbetar för att lyfta frågor som gynnar dig i ditt dagliga arbete. Gör som fler än 7000 andra och teckna ditt medlemskap idag!

Läs mer på hrforeningen.se