Information för företag

Det finns många olika sätt för er som företag att synas för våra studenter inom sektionen. Nedan kommer en presentation av några av dessa, men vi är självklart öppna för andra förslag från er som potentiell samarbetspartner.

Events

Företagsevent på olika sätt är ofta väldigt uppskattat av våra studenter, då det ger en inblick i vad er organisation står för och hur just ni arbetar. Här är några exempel på vad man kan hitta på;

 

Gästföreläsningar
Inspirerande gästföreläsningar som oftast är väldigt uppskattade av våra studenter på kandidat- och masterprogrammet i HR och BVG (Beteendevetenskaplig grundkurs). Detta är också ett ypperligt tillfälle för er som företag att få marknadsföra er.

Studiebesök
Ett informativt och enkelt sätt att marknadsföra er organisation för våra studenter samtidigt som det i sin tur är väldigt uppskattat bland våra studenter att få besöka olika arbetsplatser och se verkligheten.

HR-dagen
Detta är PULS största arbetsmarknadsevent under året och står för Human Resource-dagen, vilket är en dag med gästföreläsningar och interaktion mellan studenter och företag. Mer information om denna dag finns under fliken Näringslivsutskottet i menyraden ovan.

Annonsering

Vi har flertalet kanaler där ni som företag kan få möjlighet att marknadsföra er för våra studenter. Exempel på detta är:

• Annonsering på vår hemsida www.personalvetare.nu
• Marknadsföring på PULS Facebook-sida
• Tryck på de skolväskor som PULS säljer inom sektionen

Precis som våra företagsevents är vi öppna för annan typ av annonsering också om ni skulle ha förslag på detta.

 

Är ni intresserade av att starta ett samarbete med PULS, vänligen ta kontakt med:

Spons- och näringslivsansvarig
Mail: naringsliv@personalvetare.nu