En vecka kvar till PULS höstmöte 2022!

  • Datum: 14 november

  • Tid: 17:15 – ca 21:00

  • Plats: Vallfarten

Vad gäller?

Varmt välkommen till PULS höstmöte 2022! För att kunna kräva rösträtt samt bli invald i en arbetsgrupp måste du vara medlem i PULS. Detta ordnar du enklast via vår hemsida: https://www.personalvetare.nu/bli-medlem.

Vad kommer att behandlas?

Under mötet kommer PULS utskottsledamöter att väljas in till; Styrelsen 2023, General i HRarkiet, Diplomeringsutskottet och Revisorer. Även eventuella propositioner och motioner kommer att behandlas. Bland bilagorna hittar du förslag till dagordning och andra möteshandlingar.

Valprocessen

Vid val kommer följande ske på höstmötet. Om det finns ett av valberedningen förberett förslag till posten, kommer denna nominering presenteras av valberedningen först. Mötesdeltagarna kommer sedan att få välja om de vill att kandidaterna (både nominerade och eventuella motkandidater) ska besvara frågor. Vid motkandidering får den/de som motkandidering lämna rummet medan den nominerade svarar på frågor. Efter att den nominerade svarat på frågor lämnar den rummet medan motkandidat återgår till rummet för att i sin tur svara på frågor. Sedan kommer alla kandidater att vara utanför rummet under omröstningen.

Anmälan av motkandidering

Med motkandidering menas kandidering utöver valberedningens förslag. Du kan motkandidera antingen mot valberedningens förslag eller mot vakant post där valberedningen inte har ett förslag. Om man vill motkandidera mot valberedningens förslag eller mot vakant post anmäler man det till Styrelsen innan senast söndag 13 november kl. 23:59. Denna anmälan skickas till styrelsen@personalvetare.nu och bör innehålla namn samt post/arbetsgrupp man vill kandidera till.

Anmälan och mat

Anmälan för att delta på höstmötet och få mat under mötet görs via google formulär:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddyqAzDoeoVJGASFXnRcTKnETlI3VadDRoyNP9d_8rX6Xnrg/viewform?usp=sf_link

Vi bjuder alla som anmäler sig till Höstmötet på mat, i form av en matig sallad! För att få mat under höstmötet måste man anmäla sig senast 7 november 23:59! Missar du detta datum kan vi tyvärr inte ordna mat, men du är givetvis välkommen ändå! Anmälan görs för att vi ska få en uppfattning av hur många som kommer närvara på mötet. Därför får ni gärna svara på anmälan oavsett om ni vill ha mat eller inte.

För mer information se PULS Facebooksida och/eller PULS instagram @pulssektionen.

Bilagor & dagordning

Bilagor och dagordning för möter hittar ni bland PULS dokument i den offentliga mappen under medlemsmöten, härEller via den här direkt länken

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar, så tveka inte att höra av dig till styrelsen@personalvetare.nu

Vänliga hälsningar,

PULS Styrelse 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *