Ansök till PULS!

De vitmarkerade posterna tillsätts på höstmötet 2022

Ansökan till samtliga poster inom styrelsen, kassör, chief och general i HRarkiet, ekonomisk revisor och intern revisor, och diplomeringsutskottet är öppen! Ansökan stänger 9 oktober och posterna röstas sedan in på Höstmötet 2022.  Den 6 oktober har bjuder valberedningen även på fika i R35 och R37, här kan man fråga valberedningen om ansökningsprocessen samt få chansen att möta och fråga frågor till de som har posterna nu samt träffa alla andra i utskotten som sedan kommer röstas in på Årsmötet 2023.

Ansökan och rekryteringen hanteras av PULS valberedning som sedan kommer nominera kandidater till posterna inför höstmötet. Valberedningen rekryterar kompetensbaserat utifrån kriterierna vilja, erfarenhet och kompetens. Valberedningen har en rekryteringspolicy som de följer i rekryteringen och de har tystnadsplikt när de gäller alla ansökande och kommer alltså inte dela några detaljer om de som ansöker. Mer information om ansökan och rekryteringen finns även på valberedningens instagram och facebook

Mer information om posterna styrelsen, hrarkiet, diplomeringsutskottet och resterande utskott finns även på deras egna sidor här på hemsidan. I styrelsen tillsätts: ordförande, vice ordförande, ekonomiansvarig, utbildningsansvarig, arbetsmiljöombud, aktivitetsansvarig, näringslivs- och sponsor-ansvarig, marknadsföringsansvarig, informationsansvarig, chief och kassör i HRarkiet. Utbildningsansvarig, arbetsmiljöombud, näringslivs-och sponsoransvarig, chief och kassör i HRarkiet innebär även medlemskap i respektive utskott. I mästeriet HRarkiet tillsätts: chief, kassör (HRkiets kassör och chief är även ledamöter i styrelsen) och general under höstmötet. I diplomeringsutskottet tillsätts 2-5 personer. Det tillsätts två revisorer en ekonomisk och en intern som bevakar demokratin, dessa behöver till skillnad från de andra posterna inte vara medlemmar  i PULS.

Om du vill veta mer om PULS som organisation, de olika posterna kan du även titta in på detta informationsblad.

Kika även in på valberedningens Facebook och Instagram @valberdningenpuls

Om du har några frågor om ansökan eller rekryteringen kontakta valberedningen på: valberedningen@personalvetare.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *