Stångåstaden söker sommarjobbrekryterare med möjlighet till praktik i vår!

Läser du andra året på HR-programmet och vill få arbetslivserfarenhet inom HR och rekrytering? Då kan du få möjlighet jobba med rekrytering i sommar och även att göra din APU praktik hos Stångåstaden våren 2021.
 
Som sommarrekryterare kommer du jobba på Stångåstadens HR-avdelning i nära samarbete med en deras våra HR-utvecklare och några deras våra entreprenörer. Cirka 50 gymnasieelever ska anställas till entreprenörerna inom yttre och inre skötsel. Dina arbetsuppgifter spänner över hela rekryteringsprocessen såsom planering, urval, intervjuer, kontakter med entreprenörer, kandidater och Stångåstadens HR.
 
Stångåstaden söker dig som går andra året på HR-programmet. Du har en positiv inställning, är engagerad, drivande och tycker det är roligt med många kontakter. Som person bygger du snabbt förtroende genom att vara lyhörd, positiv och serviceinriktad. Du är självgående och kan ta egna initiativ utifrån givna ramar men stimuleras också av att arbeta tillsammans i team.
 
Under vårterminen med start i slutet på januari kommer du att jobba med rekryteringsprocessen fram till att praktikperioden börjar. Det är inte ett heltidsarbete, men vissa veckor jobbar du ganska mycket och andra några timmar. Arbetstiderna är flexibla så de inte ska påverka studietid med föreläsningar och dylikt.
 
Kolla gärna in på LIVET PÅ STÅNGIS https://livet.stangastaden.se för att se hur det är att jobba hos oss.
 
Urvalet sker löpande så sök redan i dag, dock senast den 10 december. Frågor besvaras av Jenny Ahlbert, HR-utvecklare, via telefon 013-208573 eller e-post jenny.ahlbert@stangastaden.se.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *