Anmälan till Cut-e utbildning

Anmälan till Cut-e utbildning – För dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
———————————————————————————————-
Här är länken till anmälan för Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester (Endast för dig som går i PA3 eller Mastern):
https://simplesignup.se/private_event/131267/883b869324
Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmälan stänger senast den 19/4 eller så fort platserna är fyllda.

Observera att du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. https://www.personalvetare.nu/bli-medlem/

Info om utbildningen och viktiga datum:
Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag (det är viktigt att du kan båda dessa datum):
Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *