SYNLAB söker en HR-resurs med inriktning mot rekrytering

SYNLAB söker en:

HR-resurs med inriktning mot rekrytering

Vi behöver temporärt utöka vårt HR-team med en driven och engagerad person som har intresse av rekrytering och HR-arbete. Hos oss arbetar du, tillsammans med rekryterande chef, från ax till limpa i rekryteringsprocessen – från kravprofil till avtalsskrivning. Fokus i tjänsten är det operativa rekryteringsarbetet men du kommer också att arbeta strategiskt med rekryterings- och introduktionsprocessen. Även andra administrativa uppgifter inom HR kan förekomma. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering och använder rekryteringsverktyget ReachMee.

I dagsläget består HR-teamet av tre personer: Susann som är HR-chef, Jessica är HR-generalist och Monika är löneadministratör.

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 6 månader men kan komma att förlängas.

Om du är intresserad eller vill veta mer, kontakta:

Susann Nilsson, 013-25 49 82
Jessica Sylvan, 013-25 49 48

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *