Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester – för dig i PA3 eller Mastern

Detta inlägg riktar sig till dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
——————————————————————————————–

PULS erbjuder i år igen er som går i PA3 och Mastern att ta del av cut-e´s populära utbildning i arbetspsykologiska tester. Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag:

Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Anmälningsperioden för PA3 & Mastern har öppet: 16/4–19/4. Länk till anmälan kommer att publiceras på PULS facebooksida den 16/4 kl 09:00.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. https://www.personalvetare.nu/bli-medlem/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *