Till dig som tar examen i vår – Academic Work

Grattis till din kommande examen – nu väntar flera spännande möjligheter!

Vi på Academic Work har lång erfarenhet av att hjälpa Young Professionals ut i arbetslivet. Kanske har vi träffats under din studietid eller så är detta första kontakten med oss? Oavsett vad, vi vill gärna komma i kontakt med dig som snart tar din examen vid LiU!

Genom att skicka in ditt CV kan du göra dig synlig för våra rekryterare och ta första steget mot drömjobbet. Passa också på att anmäla dig till något av våra rekryteringsevent runt om i landet i april via länken här. Eventet i Linköping är den 18 april.

Varmt välkommen – hoppas att vi ses!

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Ulrika på ulrika.hammarberg@academicwork.se.

Bästa hälsningar,
Ulrika och Linköpingskontoret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *