Framtidsmässan i Stockholm – Gratisbussar från Linköping

Den 12 april på Stockholms Sports Center (vid Stockholms universitet) är det nu, för femte året i rad, dags för Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor!

Framtidsmässan är en heldag där studenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom kommuner, myndigheter och landsting och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer. Arbetsgivare från långt ned i södra Sverige till högt upp i norr ser fram emot att få träffa studenter inom alla olika möjliga utbildningsinriktningar!

Under dagen bjuds det även på underhållning i flera former på Stora scen! Bland annat medverkar retorikexperten Elaine Eksvärd som kommer att dela med sig av bästa retoriktipsen för hur man gör intryck på arbetsgivare, hur man kan styra folks uppfattning om en samt tips inför anställningsintervjuer och löneförhandlingar. Då kommer Fackförbundet Vision även att bjuda de 100 första studenterna i publiken på gratis lunch. Dessutom medverkar Kodjo Akolor som kommer att hålla i en inspirationsföreläsning om självkänsla och om att tro på sig själv. Dagen avslutas med den stora finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor.

Vi kommer i samband med mässan även att slussa studenter med gratisbussar som går från Linköping kl 07:15 med stop i Norrköping 08:15. Vi vill att studenter från hela Sverige ska få möjligheten att uppleva Framtidsmässan 2018 i Stockholm för att få vetskap om vilka karriärmöjligheter som finns inom den offentliga sektorn och av den anledningen kör vi gratisbussar inom landet.

Nedan kan du hitta länk till direktanmälan för gratisbussarna.

-> Länk till anmälan för gratisbussar: https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/busssthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *