Danske Bank söker timanställd HR-administratör

Hej blivande personalvetare!

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss under våren och sommaren med chans till förlängning i höst. Möjligheten riktar sig till dig som läser årskurs 1 eller 2, med minst ett år kvar av dina studier.

I rollen ingår du i HR Services-teamet som jobbar med att stötta chefer och medarbetare inom Danske Bank Sverige i administrativa HR-frågor. Arbetet är varierande och mycket lärorikt. Är du noggrann, tycker om struktur och samtidigt vill få en bra start på din karriär inom HR? Då kan det vara dig vi söker!

Skicka ditt CV till HRServices@danskebank.se senast 21/3.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hanna & Agnes på Danske Bank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *