Sök HR Business Partner – ett vikariat på European Furniture Group

European Furniture Group är en ledande leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Koncernen har cirka 400 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Alla kunder är unika och varje uppdrag har sina förutsättningar, krav och behov. Inspiration, flexibilitet, hållbarhet och nyfikenhet är våra kärnvärden.

Vi söker just nu en HR Business Partner för ett föräldravikariat. Du får arbeta brett inom hela HR-området och arbetar även med att utveckla koncernens HR-processer. Du har daglig kontakt med härliga medarbetare och frihet under ansvar gäller. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta gärna Hanna Carlsson, HR Business Partner (f.d. PA- och Masterstudent) hanna.carlsson@efg.se.

Läs mer och ansök via länken:
http://efg.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=98230  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *