Mer än läxhjälp på Allakando

På Allakando sker utvecklingen snabbt och har i över tio år utmanat den självbild som finns inom skola och utbildning. Att man föds med mattehjärna och att man alltid har varit – och alltid kommer vara – dålig på matematik är inget vi tror på. Vi är övertygade om att alla kan mer än de tror. Att elever kan hamna efter och att motivationen sviker när man är på väg tillbaka är däremot allt för vanligt. Det är där vi behöver dig som coach, mentor och läxhjälpare.

Du bör vara pedagogisk, alltid trevlig och kunna motivera yngre elever. Detta är den perfekta möjligheten för dig som har några timmar över din egna skolgång och vill skapa en utmanande merit inom ledarskap. Att hjälpa en yngre elev med en uppgift inom de ämnen man älskar är enkelt, att få dem att älska det lika mycket som dig och stärka sin motivation är svårt. Det är också därför det är så motiverande och fyller ett verkligt syfte.

Mer än läxhjälp
Att jobba som coach och mentor är så mycket mer än läxhjälp. Det handlar inte om att klara provet nästa vecka eller läxan imorgon. Det handlar om att förändra en bild man har av skolan till det bättre. Det finns flera lärdomar ni har lärt er idag, som ni önskat ni kunde förut. Det är dessa vi vill ska fram – successivt och med uppföljning tills de sitter.

Har du vad som krävs är du mer än välkommen att surfa in på länken ovan och läsa mer om vilka möjligheter som finns att förändra liv med läxhjälp och coaching.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *