Masterstudenter höll workshop hos Swedbank

För ett tag sedan fick styrelsen en förfrågan från en avdelning på Swedbank om att komma och hålla en workshop hos dem om olika personlighetstyper. Vi kastade ut frågan bland våra medlemmar och dessa fyra fantastiska studenter från mastern hörde av sig. Inför dagen så ändrades upplägget en del och förra veckan var det dags för dessa fyra att göra verklighet av deras väl planerade besök.

Gabriel, en av studenterna, berättar kort om workshopen: ”Först delade vi upp de 20 administratörerna i tre grupper. Vi föreläsare cirkulerade mellan grupperna varje kvart. Varje föreläsare kom till gruppen med ett av de tre begreppen: ledarskap, kommunikation och konflikthantering som ”topic”. Under denna tid gjorde vi även en analys där vi sammanfattade hur gruppen tycktes tänka kring begreppen. Till exempel så sammanfattade jag hur de verkade hantera konflikter, och hur de såg på begreppet. Efter gruppdiskussionerna var det fika. Efter det samlades alla för en föreläsning om begreppen, som öppnades med feedback på våra analyser. Under föreläsningen pratade vi även om feedback utöver de tre andra begreppen. Här fick alla göra en muntlig övning. Sammanfattningsvis hade vi en öppen diskussion och efter det avslutade vi med lite skumpa.”

PULS är otroligt stolta över detta uppskattade event och hoppas se mer av givande utbyten med externa organisationer och våra medlemmar framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *