Sveriges HR Förening söker just nu studeranderepresentanter till sitt yrkesnätverk!

Young businesswoman in glasses looking at camera

Sveriges HR Förening är branschföreningen för dig som arbetar/studerar inom HR/personalvetenskap. Föreningen är en oberoende, ideell medlemsorganisation vars syfte är att inspirera, utveckla och aktivt knyta samman HR-Sverige. www.sverigeshrforening.se

Att sitta som representant i ett sådant nätverk bidrar till att man knyter värdefulla kontakter med yrkeslivet och får en unik inblick i sitt kommande yrke. Nätverket består av yrkesverksamma HR-personer/personalvetare inom olika branscher, både inom privat och offentlig sektor. Som studentrepresentant sköter man olika adminuppgifter kring nätverket och får en toppengrej att skriva på CV:t. Vi ser gärna att du har minst 1,5 år kvar av din utbildning.  Mejla Nanny på nanny@sverigeshrforening.se för mer information. Läs mer om våra nätverk här.

2B9D1303-948B-4B01-8438-A590943E74EA[3]	

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *