Vill du samtala om entreprenörskap med Prins Daniel?

 

Den 6 april kommer Prins Daniels Fellowship (PDF) till Norrköping. PDF är ett samarbete för att främja entreprenörskap hos ungdomar. Vi letar just nu efter 10 stycken frågvisa och intresserade studenter med entreprenörsdrömmar som vill träffa prinsen.

Vill du en del av den utvalda grupp som kommer få träffa Prins Daniel?

Skriv då en kort presentation om vem du är, vad du läser vid LiU och en motivering varför du skulle vilja medverka och skicka till uuf@stuff.liu.se senast 28 mars så har du chansen att få blir en av de utvalda tio! Vi kommer göra urvalet utifrån att få en så bra spridning som möjligt mellan olika program och årskurser.

Entreprenörerna som kommer att medverka är Stina Honkamaa Bergfors, tidigare Sverigechef för Google, grundare av United Screens och rankad som en av de mäktigaste kvinnorna i svenskt näringsliv. Renée Voltaire, grundare av livsmedelsföretaget Reneé Voltaire AB och Johan Skarborg grundare och VD för Academic Work.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *