Unionen söker studenter till extrajobb i Linköping!

Unionen_194Är du en kreativ och utåtriktad student som är hungrig på ett energifyllt eventjobb? Då är det här jobbet för dig!

Vi som jobbar för studenter är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga! Vi lever som vi lär, självklart får du goda villkor och har enligt avtal möjlighet till god löneutveckling.

Det är ett stort plus men inget krav om du är/varit engagerad inom en studentförening och drivs av att arbeta mot mål.

Vi ser fram emot din ansökan. Tryck för att läsa mer om jobbet!

Arbetsuppgifter

Som medlemsvärvare hos oss på Unionen Student jobbar du på de Campus som tillhör den berörda regionen, i detta fall region Öst och kan även innebära att man får resa till närliggande regioner för att jobba.

Jobbet innebär att:

 • stå i monter på arbetsmarknadsdagar och mässor
 • planera och genomföra egna events såsom informationsbord och enklare presentationer
 • vara ambassadör för Unionen på Campus

Arbetstiderna styrs till största delen av studenternas närvaro på campus, till viss del är arbetstiden upp till dig och dina kollegor att schemalägga. Vi hoppas på att du är en person som gillar att planera och ta eget ansvar, vilket är ett plus.  Majoriteten av arbetstiden är förlagd på vardagar, undantag kan eventuellt förekomma.

En vanlig arbetsdag innebär att du som medlemsvärvare medverkar på insparker under höst- och vårtermin där du värvar nya medlemmar genom att berätta om vårt studentmedlemskap. Förutom insparker deltar du på större arbetsmarknadsdagar där du aktivt söker kontakt med studenter som är på mässan för att hjälpa de att bli medlemmar.

Kvalifikationer

Vi vill att du ska studera på högskola eller universitet i berörd region, gärna med ett eller flera år kvar till examen. Det är önskvärt att du redan har studerat minst 1 termin.

För att lyckas i rollen behöver du vara

 • Kommunikativ
 • Kreativ
 • Gilla att jobba målstyrt
 • Utåtriktad
 • Flexibel
 • Driven och kunna arbeta självständigt
 • Det är en fördel om du har erfarenhet av sälj eller värvning
 • Det är ett stort plus om du är/varit engagerad inom en studentförening.
 • Du kommer samarbeta med studievägledare och kår och är du en fena på att nätverka är det självklart en fördel.

Vi som jobbar för studenter är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga! Vi lever som vi lär, självklart får du goda villkor och har enligt avtal möjlighet till god löneutveckling.

Unionen uppskattar olikheter och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Välkommen att söka tjänsten redan idag – rekrytering sker löpande!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform: Timlön. Fast individuell lön per timme

Varaktighet: minst 6 månader

Tillträde: 1 augusti 2016

Kontaktpersoner

Malin Holmberg
Studerandeombudsman

072- 568 54 48

Malin.holmberg@unionen.se

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *