Once Upon A Time

Att vara med i PULS styrelse innebär att man är ansiktet utåt för sektionen, för programmet, för våra medlemmar och för Linköpings universitet, – bokstavligen. Matte Ritzén som är en strålande fotograf, hjälpte oss att fota våra profilbilder.

För ett ovant öga såg det ut som märkliga paraplyer, stora vidvinklade ficklampor och inte så nätta sminklådor, det vill säga, den utrustning som fotografen Matte Ritzén tog med sig till uppdraget ”Fota PULS”. Den till synes märkliga utrustningen visade sig snart ges sig till känna som väldigt logiska och praktiska hjälpmedel som tillsammans med Matte gav oss de bilder vi sökte. (Bilderna får ni se senare!).

På bilden, Matte Ritzén till höger (han driver hemsidan www.onceuponatimephoto.se) och till vänster står Markus Thor som var informationsansvarig 2012 (min företrädare). Stort tack för en trevlig fotoupplevelse och fina bilder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *