Efterlängtad pressrelease från nya PSS!!

Hej alla PA-människor!

Det är vi, Frida Larsson och Madeleine Oscarsson i PA1, som är nya PSS! Vi vet att ni är helt sprängfyllda av nyfikenhet på oss som kommer producera alla de texter som utan tvivel kommer beröra er allra mest i ett års tid framöver.

För att ni verkligen ska få en korrekt bild av oss har vi valt att använda oss av en framgångsrik metod inom karaktärsdragsteorin som ni alla självklart är väl förtrogna med. Metoden går ut på att istället för att göra en egen personlig presentation låter man någon som känner en väl göra den istället, och på så sätt framställs de sanna kärnegenskaperna. Här nedan följer alltså högst sanningsenliga beskrivningar vi har gjort om varandra. Enjoy!

IMG_0968

Foto: Josefin Meihua Lindberg

Vem är då Bengtforstjejen Madeleine Oscarsson?

Är det verkligen sant att hon en gång sköt ihjäl tre älgtjurar med ett hagelgevär och klubbade ihjäl den fjärde med kolven för att kulorna var slut? Eller att hon när hon var fyra år körde familjens jeep så bra att trafikverket gjorde ett undantag och lät henne ta körkort innan hon fyllt fem?  Den där historien då hon umgicks med Jack & Daniel i flera timmar och ändå snöt segern (hon blev senare diskad på grund av en formalitet) för Anja Persson i SM i storslalom 98, kan väl ändå inte stämma?

Man får tro’t om man vill, men huvudsaken är att dessa fantastiska bedrifter belyser Maddes fyra största nöjen i livet – skjuta saker, köra bil, åka skidor och framförallt att dricka jävligt gubbiga förfriskningar. ”Är den här Madeleine verkligen en tjej?” Kanske du undrar då och svaret är att ja, det är hon faktiskt. Hennes eldröda, lockiga hår, enorma garderob och framförallt hennes eviga pladdrande avslöjar den sanna könsidentiteten även om intressena pekar i en annan riktning. När jag funderar på hur Maddes liv såg ut före PA ser jag framför mig hur hon sitter där i sin gungstol på verandan i Bengtfors djupa skogar och skjuter småsparv med bössan. Det är dock en ganska missvisande fantasi eftersom Madde har varit överallt utom just hemma i Bengtsfors de senaste åren. Madde är en riktig backpacker och har säsongat sig fram runt om i världen. Hon har åkt skidor i Kanada, kört roadtrip genom USA, serverat sniglar i Frankrike och så vidare. Hon har även hunnit med säsongande i Sverige på bland annat Astrid Lindgrens värld och i Idre fjäll. Allt detta flängande har gjort Madeleines psyke en aning instabilt varför hon på helgerna roar sig med aktiviteter såsom stickning och slagsmål mot övermäktiga fiender i form av grusvägar och betongblock.

I korthet kan man säga att ena halvan av PSS dynamiska duo är en sprallig och äventyrlig tjej med mycket humor och ett rymligt hjärta. Att hon har ett par skruvar lösa och att man ibland inte får en syl i vädret står man gladeligen ut med för att ta del av alla Maddes spännande berättelser om sitt minst sagt händelserika liv och förhoppningsvis bli en del av dem i framtiden.

Vem är Täbytjejen Frida Larsson??

Nu kanske ni tittar på Frida och ser en liten, söt blyg tjej men gud vad skenet kan bedra. Frida Larsson som är mer känd som Täbys svarta får, det har spekulerats vilt hur hon har fått denna eftertraktade titel. Var det för den gången hon stormade scen under Metal Town då System of a Down spelade eller faktumet att hon hänger med tvivelaktigt sällskap för fina Täby flickor eller var det för när hon försökte hjälpa sina föräldrar med att renovera och de slutade med ett stort hål i vardagsrumsgolvet gjort av en hammare.

Ni får själva välja om ni ska tro på dessa bedrifter eller döma henne efter utseendet. Här kommer några faktan som är kanske lite mer sanningsenliga. Denna tjej har hunnit med en hel del trots sin unga ålder, då hon blott för bara två veckor sen blev tillräckligt gammal för att besöka det gröna systemet. Hon har redan hunnit jobba ett år som ansvarig på en Statoilmack, är en erfaren festivalbesökare, proffs på gangnam style och besökt flera länder som finns med på min Bucket list.

Kommer man in i korridoren där Frida bor så är det stor chans att det luktar underbart gott från köket. För denna tjejen kan svänga sig med vispar och decilitermått. Hennes cheeskake är grym och rödvinsåsen helt underbar. Detta gör hon samtidigt som hon läser vår kurslitteratur för skoj skull i ena handen och slår ihop en bearnaisessås med andra. Det finns dock en sak som hon inte kan råda bot på med allt hennes studerande och läsande. Det är lokalsinnet. Har jag någonsin träffat någon med så dåligt lokasinne? Nej, det har jag inte. Den dagen hon fick en gps-app i sin mobil var dagen då hennes föräldrar kunde känna sig trygga igen, de behövde inte vara oroliga att hon skulle gå vilse i trädgården längre. På grund av detta så har hon fått en given roll i sin pojkväns band. När de roddar ihop sina saker och drar ut på turné för att leka rockstjärnor så är hennes plats bakom ratten, för det är ingen som vågar ha henne som karläsare.

Som ni förstår är Frida en grym tjej med bred kunskap om det ena eller andra. Så vill ni snacka lite skit, ha ett bollplank eller diskutera livet som lokasinneshandikappad är Frida rätt tjej. Hon kommer bjuda på en hel del underhållande texter under kommande året som ny PSS ansvarig!

Vi hoppas att ni kommer fortsätta följa oss och kom gärna med förslag på saker som ni vill veta mer om. Tack och ajdöken säger skidskolefröken (och Frida).

Ett svar på ”Efterlängtad pressrelease från nya PSS!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *