Föreningen Appsolut söker medarbetare!

Är bokföring och budgetering din grej? Vet du hur man programmerar en app? Är dokumentation och ordning dina ledord? Om du har svarat JA på minst en av dessa och samtidigt känner dig sugen på en ny typ av utmaning, då kommer detta att intressera dig! . . . Sektionen för teknisk biologi har startat en förening som heter Appsolut och de söker nu engagerade personer som vill vara med och ta fram Linköpings universitets nya studentapp. För närvarande är följande poster lediga:

Kassör
Du bör ha tidigare erfarenheter av att vara kassör och/eller har haft liknande uppdrag innan samt att du är driven och engagerad i det du gör och vill vara med och bidra till vad som ska bli en riktigt bra universitetsapp. Dina uppgifter i föreningen kommer att vara av skiftande art men med den gemensamma nämnaren att de rör allt vad ekonomi heter. Utöver arbetet som styrelseledamot kommer du med andra ord att få sköta in- och utbetalningar, bokföring, budgetering och annat som faller in under föreningens ekonomiska sfär.

Programmerare
Du bör brinna för programmering och vara beredd på att viga en hel del tid åt föreningens arbete, dels i egenskap av styrelseledamot och dels i egenskap av programmerare. Du kommer att tillsammans med ytterligare en styrelseledamot ansvara för den tekniska utvecklingen av applikationen, som avser vara både för Android och Iphone, samt ha ansvar för fortlöpande underhåll. En utmaning som vi hoppas ska förgylla ditt CV när projektet väl är i hamn.

Sekreterare
Dina arbetsuppgifter som sekreterare kommer att variera, men främst ansvarar du för protokollföring vid styrelsemöten och för föreningens olika dokument och arkiveringen av dessa.

Skicka din intresseanmälan till alsander91@gmail.com senast den 24 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *