Personalvetarnas dag i Uppsala

Den 11 april är det äntligens dags för årets Personalvetardag! Denna stora dag kommer att innehålla fika, nya människor, mycket mingel, spännande workshops, intressanta föreläsningar, trevlig lunch och en kväll i ”Överaskningarnas tecken”. Syftet med den här stora dagen är att ge studenter ett inspirerande komplement till sina studier och ett ypperligt tillfälle att få knyta värdefulla kontakter med olika representanter från arbetslivet.

Varje år har ett särskilt tema och temat för detta år är ”Kreativitet”. Utifrån detta tema kommer det att bjudas på talare och företag med nya och innovativa sätt att se på Human Resource-området. En kreativ miljö tillsammans med all den kunskap och inspiration som erbjuds, så kommer du att få många nya erfarenheter med dig hem.

=> www.dynamicus.se/pvd  För mer information om hur du och dina vänner ska anmäla er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *