Jobba deltid hos Verisure!

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning vid sidan av dina studier?

Verisure söker nu en behovsanställd till  HR-avdelning och teamet HRServiceCenter i Linköping. Vårt team arbetar i första hand med löneunderlag och kontraktshantering men då vi är ett litet HR-team förekommer alla vanliga HR-uppgifter på avdelningen. Då en av våra medarbetare nu kommer att gå ner i tid behöver vi en extra resurs som kan hjälpa oss vid behov.

HRServiceCenter är ansvariga för all support gällande frågor kring avtal och lön mot våra medarbetare och chefer. Vi supporterar alla sju svenska bolag och har ett stort fokus på ständiga förbättringar.

Vi erbjuder en flexibel anställning där vi tar stor hänsyn till dina studier. Vi önskar hjälp cirka 10-20 timmar i månaden och vid sjukdom och semestrar.  Arbetstider varierar såldes efter dina önskemål och våra behov.

Företaget

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 3 miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 370.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. 

Som person

Vi söker dig som har medarbetaren i fokus och brinner för att ge bra support och är administrativ och noggrann. Du gillar högt tempo, drivs av utmaningar och tar gärna eget ansvar.  Du arbetar strukturerat och målinriktat med fokus på leverans. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper – du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift. Då vi är en liten grupp är det viktigt att du bidrar med engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig.

Vi ger dig naturligtvis introduktion och god support och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor.

Avdelningen har öppet må-fre 07:00-17:00 och som behovsanställd arbetar du på timmar vid behov.

Grundkrav för anställning

  • Du har fyllt 18 år
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet (inom service, HR eller annat administrativt arbete är meriterande).
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Planerad utbildningsstart efter överenskommelse, tidigast i slutet på augusti.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast måndag den 9 augusti till hrservicecenter@verisure.se.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Alicia Almqvist, HR-specialist på HRSC och tidigare studerande på HR-programmet vid LIU, via mail alicia.almqvist@verisure.se eller Pernilla Kull, Department manager HRSC pernilla.kull@verisure.se

Läs gärna mer om vårt bolag på https://jobs.verisure.se/ eller https://www.linkedin.com/company/verisure/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *