Ge läxhjälp som privatlärare hos SmartStudies!

Just nu har du möjlighet att göra stor skillnad för en ung människas liv. Specialistavdelningen SmartStudies, som är en del av Sveriges största organisation inom läxhjälp, Allakando, söker nu engagerade studenter för extrajobb som studiecoacher. Det är ett väldigt  flexibelt studentjobb då du kan ge läxhjälp online och i hemmet, samtidigt ger jobbet dig värdefulla meriter för framtiden. 

Läxhjälp med fokus på att göra skillnad för andra elever

SmartStudies är en specialistavdelning inom Allakando där det främsta fokuset ligger på att ge mattehjälp för elever i alla åldrar. Att du ska vara kunnig inom matematik är därför meriterande men absolut inget krav då organisationen erbjuder läxhjälp inom flera olika ämnen! Det viktigaste är att du vill göra skillnad för en annan elev. Din roll som studiecoach handlar därför mycket om att motivera, stötta och hjälpa eleven planera sina studier för att uppnå ökade studieresultat. 

Det krävs inga tidigare erfarenheter inom privatundervisning för att få jobbet. SmartStudies utbildar dig till att bli en mästare på att lära ut, vilket görs genom väl utformade utbildningar samt kontinuerlig coachning och feedback. 

Att ge läxhjälp är ett flexibelt studentjobb

Vidare om tjänsten är att det är en perfekt sidosyssla för dig som studerar då det är ett väldigt flexibelt extrajobb. Du bestämmer själv hur många pass du väljer att ta, men ett vanligt upplägg som många väljer är att träffa sina elever 1-2 gånger i veckan, 90 – 120 minuter varje pass. Känner du ett behov av fler timmar kan du alltid få det, samtidigt om du känner att du själv har mycket i skolan kan du alltid dra ner på timmarna! 

SmartStudies läxhjälp är heller inte alltid platsbundet då du kan ge läxhjälp online, i hemmet eller på valfri plats. Om du ger fysisk läxhjälp får du alltid en elev som bor nära dig och som passar dina ämneskunskaper för att det ska underlätta så mycket som möjligt! Även om du bor i Linköping kan du genom deras läxhjälp online faktiskt ge läxhjälp i Göteborg, Malmö, Stockholm eller i en mindre ort! Tjänsten är för övrigt med start omgående så tveka inte med att söka!

Läxhjälp som studiecoach – unik språngbräda för din karriär

Många studenter som arbetat hos SmartStudies som privatlärare har fått värdefulla meriter för framtiden. Yrket ger dig unika färdigheter som får dig att sticka ut hos din framtida arbetsgivare. Rollen ger dig exempelvis nyckelfärdigheter inom ledarskap, ansvarstagande och mentorskap – egenskaper som alltid är högt efterfrågade på arbetsmarknaden!

Du behöver inte från början vara en expert på pedagogik och motivation, detta är något SmartStudies utbildar dig till att bli en mästare på. Deras gedigna utbildning som du får kan exempelvis vara väldigt värdefullt inför dina framtida arbetsintervjuer eller liknande. Som bevis på dina insatser som exempelvis privat mattelärare får du ett mer och mer utförligt rekommendationsbrev i takt med att du hjälper fler elever. 

Ansök nu till ett riktigt givande studentjobb

Tveka inte med att kontakta SmartStudies för att bli studiecoach. Besök deras hemsida för att komma i kontakt redan nu! Utöver löpande studiehjälp inom flera olika ämnen och årskurser, samarbetar de även med Allakando, framförallt inom studiehjälp inför högskoleprovet. De erbjuder mängder av värdefullt material och givande hjälpmedel för att förbereda dig som ska förbereda en elev att skriva provet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *