Karriärvecka hos Akademikerförbundet SSR 26:e-28:e april!

Vi på Akademikerförbundet SSR genomför i slutet på april en utbildningssatsning mot studenter. Under det vi benämnt som ”Karriärveckan”, 26 – 28 april, kommer vi diskutera arbetsmarknad och karriärmöjligheter för våra professioner samhällsvetare, ekonomer, personalvetare, beteendevetare, folkhälsovetare och socionomer! Vi kommer dessutom fokusera extra på arbetsmarknaden kopplat till pandemin samt karriärvägar för studenter som drömmer om chefsroller och ledarskap eller internationellt arbete.


Alla föreläsningar kommer ske digitalt där våra professionsombudsmän kommer dela kunskap om arbetsmarknadsläge och yrkesverksamma medlemmar har bjudits in för att berätta om de karriärvägar som tagit de dit de är idag!

Evenemanget kommer vara helt kostnadsfritt och öppet för alla studenter som vill delta! Hela programmet finns bifogat och mer information och anmälan till de olika föreläsningarna finns på vår hemsida akademssr.se/karriarveckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *