Välkommen till Riks-P den 5 maj 2021 – ett webinar med föreläsningar, samtal och paneldialog om framtidens HR

Nu har det åter blivit dags för den årligt återkommande konferensen inom nätverket Riks-P. Du som student, lärare och forskare är varmt välkommen till en halvdag med fokus på framtidens HR. Eftermiddagen innehåller föreläsningar och samtal kring konferensens tema. Denna gång samarrangeras konferensen av flera lärosäten i nätverket.

Föreläsare är HR-professor Stefan Tengblad vid CGHRM, Göteborgs universitet, Margareta Damm, Fil.lic i företagsekonomi som forskat kring HR-rollens framväxt samt Lena Bjurner, VD/Generalsekreterare Sveriges HR-förening som talar om HR och digitalisering.
När? Onsdag 5 maj kl. 13:00 – ca 16:45
Var? Zoom
Pris? Kostnadsfritt
Välkommen med din anmälan (senast fredag 23 april) via: https://www.du.se/RiksP2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *