Miljöpub i förmån till Musikhjälpen

3604587_935_118Turen har kommit till Linköping att vara värdstad åt Musikhjälpen. Musikhjälpen är ett insamlingsevent som en under hel vecka varje december direktsänder dygnet runt från ett torg i en utvald stad. Evenemanget har funnits i Sverige sedan år 2008 och kommer detta år att hållas på Stora Torget här i Linköping 13-19 december. Syftet är att uppmärksamma och på olika sätt samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof. Temat för årets Musikhjälpen är ”Ingen ska behöva fly undan klimatet” och lägger således fokus på klimatrelaterade katastrofer och hur man bäst förebygger dem.
Om Musikhjälpen 2015:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=5953661

PULS tackar och tar emot!
Som diplomerad Grön sektion ligger det i vårt högsta intresse att aktivt miljöanpassa vårt arbete och så ofta som möjligt slå ett extra slag för miljön genom trivsamma tillställningar. Nytt för verksamhetsåret 2015 är dessutom införandet av en ny arbetsgrupp inom PULS: Gröngörlingar. Sektionens Gröngörlingar är en kollaboration av medlemmar från samtliga arbetsgrupper, som i samarbete med styrelsen sysslar med planerande och införande av miljörelaterade insatser och evenemang.

Gröngörlingar håller Miljöpub i förmån till Musikhjälpen 2015.
Nu när ett klimatinriktat Musikhjälpen är ett faktum så kommer därför PULS Gröngörlingar att arrangera en Miljöpub i förmån till årets tema. Puben kommer att äga rum Onsdagen den 16:e December klockan 17.00 på Resturang Zodiaken i Campus Valla. Väljer ni att pausa studierna och traska över hit så kommer ni erbjudas allt för att mätta både mage och själ. Utöver kvalitetshäng i Campusets mysigaste fåtöljer så kan ni förvänta er Gratis mat, billig dryck i baren och ett genomarbetat Musikquiz. Det bör även tilläggas att PULS redan nu har skapat en egen digital insamlingsbössa åt Musikhjälpen, så ta gärna chansen och skänk en peng i Klimatets tecken. Namnet på bössan är Pulshjärtamh15, och kan nås genom denna länk:
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/pulshjartamh15

Så clear your schedule och unna er en extra mysig onsdagskväll såhär i Juletider!
https://www.facebook.com/events/752687814875091/
Varmt välkomna!
12322966_1051928161504613_3433549161350011263_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *