Silvermedalj i Personalvetar-SM!!

19-20 november gick årets Personalvetar-SM av stapeln på Waterfront Congress Centre i Stockholm, PULS hade två lag som representerade och efter att ha gnuggat sina geniknölar ordentligt lyckades ett av lagen kamma hem en välförtjänt andraplats!

Förväntningarna var höga och stämningen var spänd när ett gäng personalvetarstudenter från hela landet samlades för att pröva sina vingar i Personalvetar-SM som arrangeras av Akademikerförbundet SSR och P-Riks. Det är en case-tävling där studenter får chans testa sina kunskaper och lösa verkliga problem och sedan presentera sin idé för en jury som består av olika personer från näringslivet.

Årets tema var “Innovation”. Efter några inspirerande föreläsningar om vad innovation innebär och hur man på bästa sätt kan skapa en innovativ arbetsmiljö var det dags för GE Healthcare att presentera årets uppgift: Hur kan HR bidra till en innovativ framtid?

Efter några timmars hårt jobb, presentation för juryn och en nervös väntan stod det klart att ett utav PULS-lagen var ett av tre lag som tagit sig till final! Väl där blev det en mycket välförtjänt andra plats i stenhård konkurrens, stort grattis!

Att delta i en case-tävling är väldigt lärorikt och ett jätteroligt sätt att testa sina kunskaper inför ett kommande arbetsliv, får ni chansen att vara med i nästa års upplaga av Personalvetar-SM så TA DEN!!

image-9

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *