Unionen söker ny personal

Jag söker en ny stjärna till mitt team i Linköping. Malin Holmberg heter jag och kommer att vara din teamchef. I mitt team är det 6 stycken studentinformatörer som jobbar. De är utspridda på 4 olika campus – 2 st i Örebro, 1 i Västerås, 1 i Karlstad och 2 i Linköping. Jag ser verkligen fram emot att få träffa dig och se till att du blir en del av mitt team.

Jag söker dig som är driven, självständig, kreativ och målinriktad. Känner du att dessa ord beskriver dig så ser jag verkligen fram emot att få läsa ditt CV och personliga brev. Slå mig gärna en signal och berätta mer om dig själv och varför just du söker jobbet!

 Läs mer om tjänsten under fliken ”jobbannonser” 

UNIONEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *