Personalvetarnas mästerskap

Personalvetarnas mästerskap | Akademikerförbundet SSR

Personalvetar-SM är personalvetarnas case-mästerskap. Här möter studenternas kompetens näringslivets utmaningar inom HR.

Här möter studenternas kompetens näringslivets utmaningar inom HR.
Allt högre krav ställs på dagens personalarbete – inte bara kopplat till vinst och resultat och att ha en personalpolitik som stödjer detta, utan också utifrån kraven på företags värderingar, arbetsmiljö och varumärke som arbetsgivare. Förväntningarna ställs allt högre för att företagen ska attrahera och motivera rätt personal samt uppfattas som god och samhällsnyttig av kunder och omvärld.

Casemästerskapet är ett sätt för Akademikerförbundet SSR att synliggöra personalvetarnas kompetens och skapa nätverkande och karriärmöjligheter för framtidens yrkesverksamma personalvetare. De tre bästa lagen får diplom signerade av den namnkunniga och renommerade juryn – en guldkantad merit helt enkelt. Det vinnande laget tar dessutom hem högsta priset på 5 000 kronor i hemlevererade matkassar.

På Personalvetar-SM tävlar våra studentmedlemmar inom personalvetenskap och andra HR-inriktade högskoleutbildningar om vilka studenter som bäst kan lösa de utmaningar som företagen ställs inför i dag. Tävlingen anordnas varje höst i Stockholm. Vi bjuder på resor och logi så alla kan medverka. Varje lag ska bestå av två tävlanden som vill ta chansen att visa arbetsgivarna vad de kan.

PLATS & TID
Den 19-20:e November. Waterfront Congress Center, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

Torsdag 19/11
11.00 Invigning
11.20 Föreläsningar jury
12.00 Lunch
13.00 Föreläsningar jury
13.20 GE Healthcare presenterar sin utmaning
17.00 Gemensam middag
21.00 Deadline för inlämning

Fredag 20/11
08.30 Presentationer inför jury
11.00 Jury presenterar finalister
11.15 Lunchmingel
12.00 Hemlig föreläsare
12.45 Finalpresentationer
14.00 Vinnare tillkännages

PRISER
1:a plats – 10 000 kr i hemlevererade matkassar
1:a till 3:e plats – Meriterande diplom signerade av juryn

TEMA 2015
Innovation

ANMÄLAN
Ta chansen och anmäl ditt lag för nästa upplaga av Personalvetar-SM redan nu. Sista anmälningsdag är den sista oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *