HR-dagen 2015, vilken succé!

Onsdagen den 7 oktober var det dags, PULS årliga arbetsmarknadsdag HR-dagen gick av stapeln i C-huset och Collosseum myllrade av studenter, föreläsare och företag!

Hr dagen 1
Dagen startade med frukost och en presentation av alla organisationer som tagit sig tid att besöka HR-dagen, det var allt från fackföreningar och bemanningsföretag till PWC som var där för att marknadsföra sitt HR-internship som visade sig vara mycket eftertraktat!

hr bild 2

Under dagen erbjöds workshops med Jusek och Studenthälsan. Dessa var populära och uppskattade, vi fick veta allt om mindfulness och lära oss knep för att lyckas när det vankas löneförhandling! Det hade lagts mycket krut på mässan i år och organisationernas montrar var välbesökta där studenter och företagsrepresentanter nätverkade för fullt.

Dagens första föreläsare, Susanne Tapper från SAAB och tidigare PA-student, berättade om sin resa genom arbetslivet och hur hon till slut hamnade där hon är nu. Det var nog många inne i C1 som drog ett lättnadens suck över att möjligheterna efter tre år på PA-programmet är oändliga! Sist på dagens schema stod ännu en föreläsning, en mycket inspirerande sådan, av Lennart Engelhardt. Han har startat fler företag än vad som går att räkna på fingrarna och lyckades fånga oss lyssnare ordentligt under sin föreläsning om medvetet ledarskap.

hr bild 3

Framåt eftermiddagen och kvällen vankades det HR-pub på Zodiaken där fina priser delades ut. Vi passade på att fira att HR-dagen fyller 15 år i år och tacka det här fantastiska arrangörsgänget för en toppendag!

hr bild 4

Avslutningsvis en kommentar från gruppen som arrangerade denna fantastiska dag:
“Vi skulle vilja rikta ett stort tack till alla som besökte HR-dagen och understryka att ert engagemang gjorde dagen fantastisk! Vi hoppas att besökarna hade roligt och fick ut något av dagen. Överlag är vi supernöjda och det var en häftig känsla att få se dagen ta form efter all planering! För att HR-dagen ska utvecklas och bli ännu bättre är vi väldigt tacksamma om ni kan tänka er att svara på denna enkät: https://sv.surveymonkey.com/r/9VG5PQS”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *