Herr & Dam – Sittningen nalkas, gott folk!

Utöver studier och kaffedrickande så bjuder studentlivet på ett överflöd av festligheter. Ni som studerar PA, BVG eller Masterprogrammet har privilegiet att under läsåret delta i ett antal sittningar som arrangeras utav inga mindre än PiLS, sektionens egna festeri! Syftet med detta kortare inlägg är att påminna er om att den första av dessa sittningar närmar sig med stormsteg (24/10). Biljettsläppet kommer att äga rum redan imorgon (12/10) i I-fiket (klockan 12-13 för PULS-medlemmar, 13-14 för övriga). Allt ni behöver veta finns på PiLS Facebook-evenemang:

https://www.facebook.com/events/763936443729611/

Denna årliga tillställning går traditionellt under namnet ”Herr & Dam – Sittningen”, och dess växande popularitet är ett faktum. Sittningen är och har bevisats vara ett ypperligt tillfälle för PULS-studenter att träffa och lära känna varandra, oavsett årskurs eller medlemsprogram (PA/BVG/Master).
Rekommenderas femfaldigt utav PSS!
Herr & Dam - Sittningen - Gatsby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *