PwC söker HR-student till ett spännande 6-månaders internship

PwC är en global rådgivningsbyrå med ca 3600 anställda bara i Sverige. Vår HR-funktion består av 50 kollegor som jobbar med hela spektrat av HR-aktiviteter. Just nu söker vi dig som är en vass HR-student och vill utvecklas med oss parallellt med dina studier. Du kommer under en 6-månadersperiod att få testa på fyra av våra områden – Performance, Talent, Development och Business. Under tiden får du en fadder som coachar dig i din utveckling och du kommer att få egna projekt att driva. Placeringen är i Stockholm, tjänsten utgör ca 15-20% tjänstgöringsgrad och du erhåller timlön. Vi är flexibla på PwC så du kan i stor utsträckning planera in de dagar du är på kontoret utefter ditt eget schema. Ta chansen att bygga din HR-karriär med oss!

Läs mer på: https://emp.jobylon.com/jobs/1650/

PwCLogo150X114

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *