Nolle-P

Tillhör du en av de nyintagna studenter för PA-programmet till hösten 2015? GRATTIS!! Då har du kommit helt rätt. Detta är nämligen PA-programmets egna hemsida för alla studenter. Här hittar du det mesta av den information som du kan tänkas vilja ha inför dina kommande år på programmet.

Under din första tid som PA-student så kommer det att anordnas ett så kallat Nolle-P, vilket är en period där du får tid att lära känna dina kurskamrater, Linköping som stad samt Universitetet under 18 fantastiska dagar. Mer information om Nolle-P kommer att dyka upp på uppropet, men tills dess så hänvisar vi till https://www.personalvetare.nu/pamp-2010-3

Detta är någonting som du verkligen inte vill missa!!
Vi ses snart! 

Hälsningar PULS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *