Spännande extrajobb som HR-assistent

Xamera söker en HR-assistent!
Som HR-assistent samarbetar du tätt med våra konsultchefer och stöttar dem i deras dagliga arbetet. Det kan handla om att hjälpa till med annonsskrivning, selektera urval och genomföra intervjuer, skriva presentationer av kandidater och mycket mer.Vi söker dig som studerar på Universitetet i dagsläget, exempelvis PA, ekonomi eller någon teknisk utbildning. Vi är flexibla med arbetstiderna men ser helst att du har möjlighet att jobba ungefär 15 h/vecka. För att passa in i rollen som HR-assistent på Xamera behöver du vara analytisk, vara duktig på att prioritera, ha en social personlighet och vara initiativrik. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja så snart som möjligt.

För mer information och hur du söker tjänsten, gå in på XAMERAs hemsida:www.xamera.se

NBP2206_2 kopia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *