HR föreningen söker studentrepresentanter

Just nu söker Sveriges HR Förening studentrepresentanter i Norrköping-/Linköpingområdet till våra yrkesnätverk i regionen. Som studentrepresentant sitter du med i ett nätverk för yrkesverksamma inom HR-området.
Du är ett administrativt stöd och i utbyte får du en unik inblick i din framtida yrkesroll samt ett stort kontaktnät med yrkesverksamma. Vi ser gärna att du har minst 1,5 år kvar av dina studier, vill engagera dig och är strukturerad som person.
Nätverksträffarna äger rum cirka 3 gånger per termin á 3h. Utöver träffarna behöver du lägga cirka 2h per månad på administrativt arbete. 
 
Låter detta intressant? Skicka din ansökan till nanny@sverigeshrforening.se och berätta lite om dig själv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *