Academic work söker pa-studenter för extrajobb

 

Vill du komplettera dina studier med ett roligt, utvecklande extrajobb som är en stor merit på ditt CV efter avslutade studier? Vill du få chansen att jobba antingen kundfokuserat med service mot våra viktigaste kunder alternativt med bemanning och rekrytering?Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. För att stötta vår verksamhet internt jobbar flertalet PA-studenter extra hos oss vid sidan av sina studier. Nu rekryterar vi fler studenter till två olika roller internt hos oss. Låter det som något för dig? Klicka på länkarna nedan och läs mer om tjänsterna och oss som arbetsgivare.

Välkommen till oss – We reward ambition!

https://www.academicwork.se/annons/staffing-service-assistant-till-academic-work-i-linkoping/14953822

https://www.academicwork.se/annons/perfekt-extrajobb-for-dig-som-ar-intresserad-av-rekrytering-och-it-teknik/14954070

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *