Höstmöte och Valberedningspub

En kall kväll i november var det dags för PULS årliga höstmöte. PULS hade fixat god mat i form av sallad som vi fick förse oss med innan mötets start. Marcus Grapne var årets ordförande under höstmötet. Innan mötet fick vi en lektion i mötesteknik och utförlig förklaring om vad alla ord som skulle användas om man behagade att yppa något under mötets gång.

Under mötet gick vi igenom propositioner från Styrelsen och motioner från PULS medlemmar. Även de nominerade till PULS styrelse 2015 blev valda, där bland annat vi i PSS är inräknade. Så var inte rädda, vi lever vidare inom PULS från och med årsskiftet.

Valberedningen höll den 19 november en pub för PULS medlemmar. Syftet med puben var att alla arbetsgrupper skulle presentera sitt arbete och locka nya sökande inför 2015. På puben bjöd PULS på tacos och valberedningen hade bombat borden med godis som föll sig väl till pass när vi satt och lyssnade på alla arbetsgrupper. Efter presentationerna kunde medlemmarna mingla och ställa frågor till de aktiva inom varje arbetsgrupp. En mysig kväll med bra och givande presentationer.

10441485_10154771558280702_9023223555591882885_nPULS Styrelse 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *