God Jul & Gott nytt år!

Goder afton, goder afton, båd’ herre och fru,
vi önskar Eder alla en fröjdefull jul!
Då kära PULSare var det dags för vårt sista inlägg för i år och den här gången ska ni få läsa om den fantastiska julsittningen vi var på en mörk kväll i slutet av november. Men innan det vill vi passa på att tacka för oss och det verksamhetsåret som har passerat. Nästa vecka börjar ett nytt år och då är det dags för några andra att hoppa på den här posten. Sista ansökningsdagen till PULS arbetsgrupper var som ni kanske vet i går och vi hoppas att det är många av er som är sugna på just PSS!

Så en lördag i slutet av november blev vi alla alltså inbjuda till PiLS årliga Julsittning som i år höll till på NH. Sittningen började med mingel och förtäring av alkoholfri glögg. Sen var det dags att gå till sin plats för att traditionsenligt sjunga kungasången. På den sittningen satt vi alla klassvis, vilket var omväxlande och roligt!

Maten bestod av ett välfyllt julbord och bra kvalité på maten tycker vi. Kvällen fortsatte i vanlig PULS-anda med gyckel från olika program som var mycket uppskattat. Något som var extra uppskattat var att delar av PiLS 13/14 och PiLS 14/15 gick upp och gycklade tillsammans. Detta skapade en bubblande stämning i hela lokalen. Vi i PSS är väldigt glada efter en av de bättre sittningarna i år och ser fram emot nästa års Julsittning! Efter sittningen var det eftersläpp också på NH. NH hade satsat stort och hade bland annat ”Silent Disco” som var något utöver det vanliga, kanonkul!

Verksamhetsåret för 2014 börjar lida mot sitt slut och igår söndag var det sista dagen för att skicka in sin ansökan. Vi i PSS hoppas verkligen att ni har sökt till någon (eller några) av arbetsgrupperna! Ni kommer få ett fantastiskt roligt och lärorikt år. Det väger tungt i CVt att vara engagerad och man lär sig mer än vad man tror. Så sitter ni och funderar på att söka, gör det! Ni kommer inte att ångra er, ni har vårt skriva ord på det!

Ta hand om er själva och varandra och till sist…

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

images
Gasen i botten sista dagarna av 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *