Styrelsens egna Jessika Andersson!

Vem i styrelsen har en favoritfärg som är rosa, använder ögonen för att få som hon vill och har ingen plan inför framtiden? Hon brinner för studenters kontakt med näringslivet, har en bakgrund i HR- dagen och är styrelsen egen fantastiska Jessika Andersson!

DSC_0261

Var kommer du ifrån?
Strängnäs, det säger antagligen inte så mycket, men det ligger i Sörmland.

Vilken månad är du född i?
Jag är född i mars.

Vad är din favorit färg?
Rosa!

Om du skulle vara ett djur, vilket skulle du vara då?
Hmm… Antingen en katt, bara sova och äta, eller så skulle jag vilja vara en giraff tror jag. För då ser man så mycket, jag är ju så kort så de skulle vara kul att se från en annan synvinkel.

Vilken kroppsdel har du mest användning av?
Mina ögon, dels för att se med och dels så kan jag använda dem till att få som jag vill.
Hur menar du nu? Ja, man kan ju tindra lite med dem…

När jag har tagit examen ska jag…
Förhoppningsvis veta vad jag ska göra… Haha! Antingen börja jobba eller läsa vidare till en masterexamen. Vet inte riktigt just nu.

Läser du verkligen PSS artiklar?
Jag brukar typ läsa hälften av artiklarna.

Har du någon last?
Choklad. Jag äter nog choklad varje dag. Så det är nog min största last.

Bästa festminne med tre ord.
Lego, Lämmel, Livat.

Snyggt där, men de behöver inte börja på samma bokstav. Nä, men det blir nog de orden ändå!

Om du fick vara någon för en dag vem skulle det vara?
Jag vill vara någon i min närhet för det skulle vara kul att umgås med mig själv en dag. Se hur de tänker och upplever saker som jag gör. Det skulle vara en riktigt cool upplevelse som förmodligen skulle bidra till en hel del självinsikt.

Vad är ditt arbetsområde inom styrelsen?
Jag är näringslivsutskottets ordförande samt arbetsmiljöombud och ombud för grön sektion.

Vad innebär det?
Som näringslivsutskottets ordförande så håller jag i utskottsmöten, styrelsemöten samt olika möten som är riktat mot näringslivet.  För de andra posterna så deltar jag i och håller i möten om grön och hållbar miljö.

Varför sökte du till styrelsen?
För jag kände att jag vill göra något mer under min universitetstid. Jag hade hand om HR-dagen förra året och ville testa på något mer. Under tiden då jag arbetade med HR-dagen så såg jag utvecklingsmöjligheter  för näringslivsutskottet och ville förändra och påverka.

Vad anser du är PULS viktigaste uppgift?
Jag anser att PULS viktigaste uppgift är att representera studenterna. I och med att vårt program är så litet om man jämför med andra program på till exempel TekFak så är det väldigt viktigt för mig att vi får vår röst hörd.

Vad anser du är viktiga egenskaper för att vara styrelsemedlem i PULS?
Jag tycker att de viktigaste egenskaperna för en medlem i styrelsen är att hen är social, ambitiös, och har lite humor!

Vad tycker du att DU tillför styrelsen?
Jag hoppas på att jag tillför ordning och reda.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen?
ALL MAKT! Nej då, det är att man får vara med att påverka och träffa så mycket människor.

Vad tar mest tid, planering, utförande, möten eller något annat?
Kombination av planering och möten. De går in i varandra väldigt mycket.

 

Legolas                                                    vs                            Aragorn

Kravall                                                      vs                           Korridorsfest

Donken                                                     vs                          Sallad

Dansbandsveckan i Malung                   vs                          Metaltown

En timme på spinningscykeln                    vs                         En timme med soffhäng

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *