PULS hälsar varmt välkommen!

Vi kan nu gladeligen meddela att vi har två invalda masterstudenter i vårat utbildningsutskott! Vi vill hälsa Albin Persson och  Linda Näslund från Master 1, varmt välkomna till oss!
Deras uppgift kommer under terminen vara att säkerställa kvalitén för kurserna, ansvara för kursutvärderingar och se till att utbildningen är tillfredsställande för alla som läser Mastern 1 och 2. Om du har synpunkter, idéer eller frågor kring utbildningen är det alltså dessa två du ska vända dig till om du läser Masterprogrammet HRM/HRD. De kommer att ha kontinuerlig kontakt med kursansvarige under respektive kurs så därför är ett tips att alltid prata med dem om alla frågor som rör kursen. Åter igen, varmt välkomna till oss i utbildningsutskottet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *