Internationella veckan söker medarbetare

Vecka 46 (12-16 november)  kommer Internationella veckan att hållas, ett event som är till för att uppmärksamma studenter på möjligheten att göra utlandstermin/år. International Office som är ansvariga för eventet letar nu efter en planeringsgrupp som kan tänka sig att arbeta med detta, och de undrar därför om det finns intresserade i sektionerna.
 
Just nu är planerna att göra en mässa i Collosseum med smågrupper som t.ex. kan representera olika länder dit studenter kan åka på utbytestermin/år. Om ni har idéer finns det stora möjligheter att påverka utformningen. Planen är även att uppmärksamma veckan  i Norrköping och även där är de öppna för tankar och idéer.
Om ni har frågor får ni gärna höra av er Alexandra (uuu@stuff.liu.se), eller till Felicitas Rabiger (felicitas.rabiger@liu.se el. 013-28 69 30).
Tanken är att gruppen ska börja arbeta redan v.38 så snabba intresseanmälningar uppskattas.
Det är snabba puckar som gäller och det vore kanon om ni kunde svara redan i slutet av veckan, eller i helgen om ni är intresserade!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *