Aspirantutbildningen söker intervjuare från PA

Aspirantutbildningen som riktar sig till utländska akademiker som vill bygga vidare på sin examen från sitt hemland för att kunna arbeta i Sverige i framtiden, söker PA-studenter till delmomentet Karriärplanering. Ett moment där studenterna får utbildning i att skriva CV och personligt brev samt där de erbjuds möjlighet att få gå på en fiktiv anställningsintervju, och det är här vi kommer in.

Aspirantutbildningen har tidigare, under flera år, samarbetat med olika studenter som läser PA-programmet i Linköping, där de genomfört fiktiva anställningsintervjuer med studenter från aspirantutbildningen, mot ersättning.

Så ta chansen och prova på att hålla en intervju. Det söker två studenter som kan tänka sig att öva på sina kunskaper genom att genomföra intervjuer med studenterna i slutet av vecka 42 (18-19 oktober).

För vidare detaljer maila ioanna.savvidou@liu.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *