Gästskribent sökes – Du?

Som ni kanske redan har förstått strävar PSS efter att ständigt utvecklas. Orädda liksom Johnny Knoxville välkomnar vi nya utmaningar med öppna armar och vi tackar inte nej till att tänja på gränserna med vad PSS kan göra. Under det kommande året har vi satt som mål att öka kommunikationen med våra läsare och tillsammans vill vi göra PSS till något gemensamt. I och med detta vill vi att ni läsare blir mer involverade genom att erbjuda intresserade att medverka som gästskribent.

Om du är riktigt nördig på ett ämne som du tror skulle kunna relatera till skolan och studentlivet är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan om att vara gästskribent. Du som är intresserad och kan tänka dig att skriva några läsvärda rader kontaktar oss på pss@personalvetare.nu. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt ämne och en deadline för dig som gästskribent att förhålla dig till.

Vi hoppas på att det finns många skrivgalna skribenter BVG- och PA-programmet som är intresserade av att dela med sig av nya spännande åsikter och intressanta perspektiv att förgylla vår hemsida med. Första gästskribent är nyförvärvade PILS-tjejen Hanna Benjaminson. Hanna kommer att berätta för oss om hur det är att vara Pytte-PILS. Missa inte att surfa in på vår hemsida igen måndagen den 26/3 och ta del av Hannas PILS-bravader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *