P-riks söker en webb/kommunikationsansvarig till styrelsen

P-riks är en förening som består av sektioner från PA-utbildningar över hela Sverige. Nu behövs det en webb/kommunikationsansvarig till P-Riks styrelse. Tidigare har rollen bara varit webbmaster, men P-Riks styrelse har beslutat att utvidga rollen till att ha ett kommunikationsansvar också.

Rollen som webb/kommunikationsansvarig har två delar.
1. Löpande ansvar för P-Riks hemsida, dock har alla i styrelsen har login och sköter uppdateringar av inlägg och bilder. Man har uppgiften att sköta kontakten med TeamWeb som har ansvar för hemsidan.
2. Hålla en kontinuerlig dialog med P-Riks medlemsföreningar. Du ska varje månad på telefon kontakta samtliga av P-Riks medlemsföreningars styrelser för att uppdatera om läget och stämma av hur det går i styrelsearbetet från båda håll. Detta så att P-Riks styrelse får en bättre uppfattning om vad som pågår i respektive förening samt att respektive förening får en uppdatering på vad P-Riks styrelse gör. Kommunikationsansvarig bör därför ha en viss social förmåga och inte ha problem att prata en del i telefon.

Kontakta nuvarande Webbmaster Erik Brundin vid frågor.
webb.priks@gmail.com

Kolla också in http://www.priks.seför mer information om föreningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *