Paintboll med maxPULS

Förra helgen anordnade maxPULS paintboll. Med fyra fulla bilar begav vi oss mot Åtvidaberg där vi skulle spela. Vi delades in i två lag och efter genomgång och väldigt mycket taggande var det dags för krig. Och krig blev det verkligen, många gick in i leken som om det vore på liv och död.

Först var det ett par omgångar capture the flag som kördes, bra uppvärmning och även ett bra sätt att få känna på sina första skott. Både de skott man träffade motståndare med, och de som träffade en själv. Nu visste man hur det kändes att bli träffad, och man (i alla fall jag) vågade gå in lite mer för spelet.

Capture the flag följdes av ”Domedagen”, där bägge lagen skulle kämpa sig fram till mitten och aktivera en kärnvapenladdad missil och sedan ta sig till punkt B för att avfyra den. Därefter var det dags för ”Fortet”, där ett lag attackerade och ett lag försvarade, och det gick ut på att ta portföljer.

Svettiga, uppspelta och ganska möra i benen var vi efter ett par timmar i spel, och det var dags att åter styra kosan mot Linköping. Att konstatera går att det är många vinnarskallar som går PA. Väldigt bra uppstyrd dag maxPULS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *