Mercuri Urval söker en Konsulttrainee!

Mercuri Urval löser uppdrag för 3 000 kunder i mer än 50 länder varje år  och vi är ett av de mest ansedda europeiska konsultföretagen inom Rekrytering, Executive Search, Talent Management och Verksamhetsutveckling. Vi är 700 medarbetare globalt som stöttar våra kunder från 70 kontor i 25 länder. I Sverige är vi 80 medarbetare fördelat på olika regioner och branschområden. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Växjö och Halmstad.

Konsulttrainee
Vill du växa med oss?

 Mercuri Urval växer och söker dig som vill fortsätta din karriärutveckling hos oss. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som vill vara en del av vår nuvarande och framtida framgång. Du är nyutexaminerad akademiker eller har upp till två års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder en dynamisk konsultmiljö med stort fokus på resultat och nöjda kunder. Dina kollegor har professionalism, affärsmannaskap och engagemang som främsta ledord. Vi arbetar med uppdrag för såväl svenska som utländska kunder, vilket gör att våra konsulter har en möjlighet att arbeta utomlands både kortare och längre perioder.

Rollen som Konsulttrainee på Mercuri Urval ställer höga krav på din förmåga att hantera externa och interna relationer, din affärsmässighet och din förmåga att förstå människor och verksamheter. Vi arbetar mycket i team men rollen ställer likväl stora krav på självständigt arbete och egna initiativ.

I ditt arbete kommer du inledningsvis att fokusera på det som är vår kärna och vårt ursprung – rekrytering och urval. Du stimuleras och lockas av utmaningen i att matcha individers förutsättningar mot de krav som våra kunders verksamheter ställer. Du får möjlighet att delta i olika typer av rekryterings- och urvalsuppdrag där en mer senior kollega fungerar som projektledare och kundansvarig. Du har potential att utvecklas inom framgångsrik tjänsteförsäljning och du vet vad som skapar förtroende på ledarnivå.
Just nu söker vi talanger till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro.

Tror du att du har vad som krävs? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.
Vi behandlar ansökningar löpande. Sök tjänsten ”Konsulttalanger” via www.mercuriurval.se
(ref.nr. SE-04863)
Glöm inte att ange vilken eller vilka placeringsorter du är intresserad av!

 

 

 


Mercuri Urval löser uppdrag för 3 000 kunder i mer än 50 länder varje år  och vi är ett av de mest ansedda europeiska konsultföretagen inom Rekrytering, Executive Search, Talent Management och Verksamhetsutveckling. Vi är 700 medarbetare globalt som stöttar våra kunder från 70 kontor i 25 länder. I Sverige är vi 80 medarbetare fördelat på olika regioner och branschområden. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Växjö och Halmstad.

 

Konsulttrainee

Vill du växa med oss?

 

 

Mercuri Urval växer och söker dig som vill fortsätta din karriärutveckling hos oss. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som vill vara en del av vår nuvarande och framtida framgång. Du är nyutexaminerad akademiker eller har upp till två års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder en dynamisk konsultmiljö med stort fokus på resultat och nöjda kunder. Dina kollegor har professionalism, affärsmannaskap och engagemang som främsta ledord. Vi arbetar med uppdrag för såväl svenska som utländska kunder, vilket gör att våra konsulter har en möjlighet att arbeta utomlands både kortare och längre perioder.

Rollen som Konsulttrainee på Mercuri Urval ställer höga krav på din förmåga att hantera externa och interna relationer, din affärsmässighet och din förmåga att förstå människor och verksamheter. Vi arbetar mycket i team men rollen ställer likväl stora krav på självständigt arbete och egna initiativ.

I ditt arbete kommer du inledningsvis att fokusera på det som är vår kärna och vårt ursprung – rekrytering och urval. Du stimuleras och lockas av utmaningen i att matcha individers förutsättningar mot de krav som våra kunders verksamheter ställer. Du får möjlighet att delta i olika typer av rekryterings- och urvalsuppdrag där en mer senior kollega fungerar som projektledare och kundansvarig. Du har potential att utvecklas inom framgångsrik tjänsteförsäljning och du vet vad som skapar förtroende på ledarnivå.

Just nu söker vi talanger till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro.

Tror du att du har vad som krävs? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Vi behandlar ansökningar löpande. Sök tjänsten ”Konsulttalanger” via www.mercuriurval.se

(ref.nr. SE-04863) Glöm inte att ange vilken eller vilka placeringsorter du är intresserad av!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *