Extrajobb – studentinformatörer sökes

Akademikerförbundet SSR söker dig som vill kombinera dina studier med ett meriterande uppdrag 10-15 h per månad som ger dig kontakter och erfarenheter för framtiden. Vi söker självständiga, kommunikativa och strukturerade studentinformatörer på din ort. Att arbeta som studentinformatör är en utmärkt merit för arbetsmarknaden som visar på din förmåga att kommunicera, organisera ditt arbete och ta ansvar. Skaffa en extra inkomstkälla, användning av din utbildning och utveckla dina kommunikativa talanger med internkurser, ansvar och coachning från våra studentombudsmän.

Sista ansökningsdag: Den 30 november 2011.

Ansökan till: siansokan@akademssr.se

Läs mer på vår hemsida: www.akademssr.se/bli-studentinformator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *